Update

HEJ! Tänkte skriva av mig lite om livet och läget at the moment. Jag mår bra. Jag mår fan BRA! Som satan! Idag är det mindre än 4 veckor tills vi åker, där en vecka är julvecka och en vecka är mellandagarna. Det är så sjukt snart alltså! I lördags bokade vi det sista vi hade att boka, Axels resor. Så nu är vi helt klara. Det är så obeskrivligt konstigt. Trots detta tänker jag inte på resan konstant, utan det är massa annat kul som händer också. Juletider är det bästa ever, med mat, bak, mys. Hela december är fan en dream come true! Jag jobbar nu, tisdag, men sen inget mer nånsin. Då ska jag bara träffa kompisar, familj och njuta av sista tiden här hemma.

Jag mår även bra psykiskt. Det vill jag faktiskt påstå. Bättre än vad jag har mått på länge, i alla fall sen maj ungefär. Äntligen är jag pigg, glad, peppad, och inte kär. Jag känner verkligen att 2018, im cooooming for u. Det känns så skönt att ha en sån distans till gymnasiet som jag faktiskt har nu. Jag är över Donner, över Göteborg. Att inte befinna sig i ett sammanhang hela tiden, utan att vara helt jävla fri att vara den man vill. Kanske bidrar Instagram-pausen till det också. Jag bara är, på ett sätt som inte riktigt har hänt på väldigt väldigt länge. Det är så göttigt och lyxigt.

Nu ska jag byta om till jobbet, och jobba 4 h innan jag går hem för gott. Förstår ni det eller? Och FÖRSTÅR NI vinterlandet som är utanför mitt fönster? Att jag ska ta chokladbiten ur min adventskalender? ÄÄÄÄE MEN LÄGG AV

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s