Tisdag onsdag torsdag fredag lördag

HEJ LOVERS fyfan vad söta ni är som läser här när jag inte postar något sämsta jag. Här kommer en uppdatering med hjälp av bilder bilder från dessa dagar:

TISDAG

img_1288Som jag skrev häromdagen flyttade jag in till Sofia i söndags. På tisdagen var Sofia ledig, så vi hade en juldag. Vi bakade och åkte även in till Haga och fikade med Emilia.

ONSDAG

img_1294
img_1295Skrev ju att vi skulle säga hejdå till Carl i måndags, men vi kunde inte låta bli att hänga med honom under onsdagskvällen, kvällen innan han åkte. Vi hade en superfin kväll som alltid, med öl och vin och tårar över att behöva säga hejdå.

TORSDAG

img_1303Dessa dagar har jag jobbat på Emilias pappas bokhandel. Här är utsikten från lagret ut mot Stena. Fint ju!!!!! Älskar att jag inte klarade av att vara ledig i mer än 2 dagar innan jag börjar jobba igen. Vem är jag. Jaja.

FREDAG

img_1302
NYYYYKLIIIPPPTTT!

img_1308
Sofia och jag var på sjukaste dejten. Vi käkade på Hello monkey, SÅÅÅ GOD MAT jag skreeeeek och dog. Asså verkligen. Dyrt som satan dock, men det var det värt. Efteråt drog vi hem och kollade på Idol-finalen, inte förvånad över att Chris vann men är ändå besviken. Året är 2017 och en tråkig gubbe vinner. SNARK.

LÖRDAG

img_1313
img_1314

KAOS. Idag har jag bara städat, chillat, tagit julkort med systrarna och sedan äntligen bokat Axels resa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Han ska med!!! GOALS!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s