lördag söndag måndag

HEJ YOOO! Hahah det har inte direkt blivit bättre med bloggandet men äsch. Tänkte redogöra lite för mina lediga dagar, för oj så bra de har varit!

LÖRDAG

img_1257För första gången på länge var ALLA kusinerna på julpysslet. Varje år har vi alltså ”julpyssel”, dvs en lördag till söndag där vi pysslar, bakar, promenerar osv. I år var vi i Åhagen, som nämnt i DET HÄR inlägget. Och ja! Här har ni alla mina kusiner, alla på mammas sida.

img_1239
Tom och hans söner Tristan och Eyvind (mina kusinsöner).

img_1249
Jorunn och Esther, mina kusindöttrar. Jag har aldrig varit så kär i någon tror jag? De är de SÖTASTE barnen jag nånsin har sett, och fruktansvärt snälla. De grät inte en enda gång!!!! Fatta att de är mina framtida barns sysslingar <3333 Vilken lyx.

img_1243
img_1246
img_1241
img_1237
Övriga pysselbilder. Finaste helgen på året som vanligt.

SÖNDAG

img_1264
img_1265DANSUPPVISNING! Hela gänget åkte hem på förmiddagen för att kolla. Så himla gulligt av dem. Jag var på Storan mellan 16 och 21, för att dansa i sammanlagt 3 minuter. Jag var väldigt trött och så helvetes nervös. Men det gick bra. Några få misstag gjordes absolut men inget crazy, och inget som familjen i publiken märkte. Framförallt var det FAANTASTISKT att det var över!!!! Jag hade inte riktigt tagit in att jag skulle vara ledig, men när dansen var över och jag tog en promenad längs älven och såg Storan på håll kändes det som att ett lugn la sig över mig. Och när jag kom tillbaka för att gå upp på scenen tillsammans med alla andra dansare på Twisted feet, såg jag skylten ovan och kände JA. DET KOMMER DET.

MÅNDAG

img_1270
Sofia och jag insåg att en dag, en kväll eller en sleepover är inte enough för oss innan jag åker. Så för ett tag sedan bestämde vi att vi skulle ha en vecka. Så i söndagskväll flyttade jag över till henne. På måndag morgon åkte vi in till Roots och käkade brunch. Ni kan ju se själva hur goooottt det var. Blev proppmätt, och vi satt där i ett par timmar. Vi gick sedan på stan ett tag, innan jag mötte upp Karin.

Karin har ju som sagt flyttat hemifrån med sin ∼sambo∼, så vi satt i köket med tända ljus för lampan var sönder, och pratade som alltid i ett. Karin åker en månad till Australien på söndag, och kommer hem 7e januari dvs samma dag som vi åker. Sedan innan vi kommer hem åker hon till Sydamerika. Så vi kommer inte ses på 8 månader !?!?!?!? Det är så otroligt jobbigt för mig att säga hejdå. Och jag har bara sagt hejdå till två kompisar än så länge. Tagga säga hejdå till alla??

img_1277
Kvällen spenderades med Carl, Axel och Emilia i lillstugan där Axel bor. Vi drack öl och rökte vattenpipan som vi gav Axel i studentpresent, och njöt av sista kvällen tillsammans. Mina finaste härligaste bästa kompisar. Carl ska åka till Val Thorens på torsdag och vara borta tills april, och vi är ju borta tills maj. Så vi blir utan honom i 5 månader. Vet inte hur jag ska klara mig!!!! Kommer inte!!!! Vi hade så himla himla himla kul, men hejdå sa vi inte utan det gör vi så sent som möjligt.

Det var mer än mysigt att helt iskall krypa ner bredvid Sofia i sängen när jag kom hem, som redan sov så sött. Nu sitter jag vid Sofias köksö och hon bakar bananbröd. Idag ska vi ha juldag, för hon är ledig. Jag ÄLSKAR att vara ledig, även om detta bara är andra dagen haha. Men men! So far so good. Vi hörs! Love u !

PS. SNÄLLA DEN SOM ÄR I UNITED STATES OF AMERICA SOM LÄSER BLOGGEN SÄG HEJ! VEM ÄR DU!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s