Lifeupdate

TJO kings! Uh nu känner jag mig som när jag var 13 och bloggade på lisakulich.blogg.se, men FÖRLÅT att jag inte har bloggat. Har typ 9 utkast igång, men jag får inte tillräckligt mycket tid över på jobbet så jag blir klar. Detta är nämligen sista veckan, och vi ska prata med de 1000 sista av de 50.000 vi har pratat med i detta projektet. Så jag behöver vara snabbare i hjärnan och fingrarna än tidigare. Men äsch. Fattar ni hur sjukt det är att jag jobbar min sista 10-19 dag imorgon? Därefter är jag ledig i 5 MÅNADER!? Så jäkla sjukt.

Varning: kommer vara EXTREMT friyay-ig på fredag….

I alla fall! I lördags var jag hos Elin på avskedsmiddag, som såklart blev avskedsklubbande. När jag kramade henne en sista gång klockan 4 innan jag gick hem och sov hos Jennifer grääät jag som ett barn. Pallar inte säga hejdå, och detta är bara första personen av typ hundra. I söndags hade Maria och jag halvadvent (det är okej att hata oss). Vi accepterar INTE att vi förlorar en advent i och med att fjärde är på julafton, så vi började fira en vecka innan. Vi pyntade, lyssnade på julmusik och såg på Love actually, The Holiday och New years Eve. Blir så mjuk, lycklig och varm av de filmerna, ni kan ju tänka er hur mysigt det var.

Igår mötte jag Inga på Radiomotet efter jobbet och vi åkte hem och käkade. Sedan promenerade vi ner till Willys och köpte lösgodis (<33). Vi spenderade sedan kvällen i sängen och kollade på Första dejten, så jäkla kul program. Imorse kom Emilia och Frida över och åt frukost med oss, innan vi tog samma buss till jobb och skola. Jag ääälskar vardagshäng, finns det nåt finare? Att göra exakt vad man brukar fast tillsammans med vänner. Typ allt jag vill, och allt jag gör också vilket är tur.

När jag har jobbat klart idag ska jag sätta på alla juleljus i mitt rum, städa, spela gitarr och CHILLA. För att senare springa över till Emilia för en haul av hennes Ullared-besök. Älskar mitt liv just nu. När jag slutar jobba (i övermorgon!!) bloggar jag bättre I sweare. PUSS!!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s