Stockholm

HEEEJ gänget!!!!! Längesen!!! Jag har ju vart på resa! Estocolmo! Vi åkte upp dit i tisdagsmorgon, efter att jag hade käkat grötfrukost med tjejerna hos Sofia. Jag äääälskar roadtrips, det är nog det bästa jag vet. Att bara tvingas att sitta stilla i timmar (denna gången 6!) och lyssna på poddar och musik. Mmm. Denna gången stickade jag typ en hel halsduk och lyssnade på alla 5 avsnitt om Arbogakvinnan i podden En mörk historia. Tips tips tips! Så ingående och man får koll på allt. Asbra för er som gillar typ P3 Dokumentär och Rättegångspodden!

img_1135

Väl i Stockholm checkade vi in på hotellet och gjorde oss i ordning, och sedan bar det av mot konserten!!!! Och alltså…. Topp 3 bästa och sjukaste konserterna jag har varit på. Queen, som jag har hört sen dagen jag föddes, var liksom DÄR. Även Freddie Mercury, då ett klipp från Wembley 1986 över helskärm när Brian May och vi i publiken sjöng Love of my life. Vi alla grät på ett sjukt sätt när vi fick ta tonerna som så många gånger förrut, fast nu med Freddie som dirigent. Åh!!! Även så mycket lifegoals att vara där med hela familjen. Kolla in bilderna!!!:

img_1151
img_1161
img_1162
img_1152
img_1154
img_1159

Igår åkte vi hem tidigt som attan, det var alltså inte mycket vi fick se av stan haha. Inte mig emot, jag hatar Stockholm. När vi kom till gbg igen släppte de av mig vid jobbet direkt. Det sög rätt rejält att jobba 5 h igår, var helt slut efter så många timmar i bil. När jobbdagen äntligen var slut kom Emilia och vi diskuterade Asien-grejer och packning. Så nära nu!!! Vet att jag skriver det dagligen men det är sjukt. Så peppad nu så jag spricker.

Nu sitter jag på jobbet och tänker på julen. Det är så snart december!!!! Och innan dess lovar jag minst 2 asroliga inlägg som jag har fixat med nu aslänge bara att jag aldrig blir klar. Puss lovies

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s