Trip down memor(ies)y lane

När Emilia och jag satt och väntade på att få vaccin bläddrade vi i vår Memories-kamerarulle, alltså där man kan spara saker på snapchat. Jag har haft typ 4 olika mobiler under tiden Memories har funnits, så för mig är det superkul att kolla igenom. Man har så random saker nedsparat där också! Så fick jag idén till detta inlägg. Trip down memor(ies)y lane. Detta är inte de finaste eller viktigaste bilderna, men det är bilder som väcker en känsla eller minne hos mig.

Augusti 2016

img_1057

Goood times. Hade mammas gamla Samsung och fräschaste håret. Och var brun. MM..

img_1058
Ayia napa :’) Believe you me, jag har mååånga fler bilder/videor sparat från denna resan. Men istället för att jag ska skämma ut mig totalt får ni här en bild på Sofia den enda kvällen vi inte gick ut, och vi istället spelade Yatzy på balkongen. Fint ju.

September 2016

img_1059

Detta är en video från andra veckan i trean. Vi satt hela gänget på en uteservering och övade på studentsången. Jag älskar att återvända till detta lilla filmklipp på Olivia som virrigt och osäkert sjunger och dirigerar på låten som vi 9 månader senare skrek ut i regnet.

img_1061

Denna bilden har också en speciell plats i mitt hjärta. Inga hade ingen mobil så hon fick skriva upp mitt och Celines telefonnummer på armen som ett barn. Denna kvällen var det nån slags insparksfest på Masthuggsberget<3 Än så länge saknar jag INTE donnerfesterna vid kyrkan. Men en dag kommer jag nog det.

img_1062

Åh Stockholm. Vi var hela gänget på Justin Bieber, och bodde hos Kajsa. Kanske sjukaste stelaste bilden i universum, älskar den.

Oktober 2016

img_1064

Första skissen någonsin på tatueringen. Idén fick jag på stadsbiblioteket, och skickade denna bild som jag ritade i matteblocket till Sofia. Jag var på stadsbiblioteket var jag varje dag under denna perioden för att undvika hemmet och maten. Fy i helvete för den tiden.

Nemen se på fan. Fyllde 18. Känns som så länge sedan.

November 2016

img_1101

Åh Rhodos. Bloggade då ju faktiskt. Så mer från Rhodos ser ni i arkivet 😉 Nej men det var en utav de finaste resorna jag har gjort. Fnittriga kvällar med Maria, tidiga morgon-simturer med mamma. Saknar extremt mycket.

December 2016

img_1067
Fiona kom in i våra liv i december. Hon gav mig så otroligt mycket energi och kärlek under månaden som var svårast under mitt tillfrisknande. Fyfan vad jag älskar henne.

img_1068
Luisa och jag under en av måååååånga glas öl på Hops. Förra vintern var Hops primetime, då vem som helst på Donner kunde vandra in vilken tid som helst ensamma, och det var ändå minst 12 vänner där. Härlig tid ändå.

img_1069
På den årliga nyårsmiddagen hade Ida och jag ansvar för köttet. KOLLA IN. Wow. Så gott.

Januari 2017

img_1070

Vi åkte en helg till Axels landställe i Värmland. Vi har hatat hans land i alla år eftersom han alltid är där och vi vill ha honom hemma, men det ändrade sig snabbt. Det var fruktansvärt vackert, och (såklart) himla mysigt.

img_1071

Bland andra hade Inga, Karin, Alva, Celine och Elsa konstutställning! För att inte svimma av social fobi tog jag med mig Maria. Här är Klara och Angelica, sekunder innan Klara tog över mobilen och fotade mig, vilket blev min nuvarande profilbild på Facebook. Fun fact.

img_1073

Maria hade 17-årsfest och kolla vad snygg hon var! Det var en skitkul kväll tills ett gäng idioter kom och slängde ägg på våra fönster och sprängde vår brevlåda. Saknar INTE.

Februari 2017

img_1074

Varje år sedan vi var typ 0 år har vi på sportlovet åkt till en liten by som heter Rönnäs i Dalarna där Anna-Karin, Mats, Kalle och Emil har en stuga. Då bor vi i gäststugan, som är som ett andra hem för oss. Toaletten, hallen, loftet där Maria och jag sover. Finns få platser där jag känner mig så trygg. Blev så ledsen när jag insåg att nästa år är första året i livet som jag inte är där.

Mars 2017

img_1075
Emilia på den lilla korvmojen på Marklandsgatan efter en utekväll med Carl och Axel (som man så fint ser speglas i fönstret). Vi har en pågående barjakt, där vi betygsätter utifrån massa olika kriterier. Här i mars gjorde vi det jättemycket, nu har det glömts bort lite. Väldigt kul idé, även om betygsättningen blir konstigare och konstigare ju längre kvällen går haha….

img_1076

Under vårmånaderna träffades Olivia, Elin och jag varje onsdagsmorgon för brunch och GA-arbete. Trots att gymnasiearbetet såklart var tufft hade vi det såååå mysigt på dessa träffar. Saknar jättemycket att behöva säga ”förlåt men jag måste bara säga EN mer grej sen börjar vi”.

img_1077

Inga och jag brukar köpa mat på Hemköp och sedan sätta oss i Vasaparken och ha picknick. Vi har delat så många moments här. Denna gången var det första vårdagen av min sista termin på gymnasiet, och vi pratade om studenten och killar minns jag.

img_1078
Ännu en gång Stockholm. Denna gången för att se Ed Sheeran. Det är så konstigt men jag minns verkligen inte denna helgen? Minns såklart konserten (WOW!) men helgen är putsväck i min hjärna. Kanske för att denna våren var den hetsigaste i livet.

April 2017

img_1079

Blev lite chockad när jag såg detta, att första doppet faktiskt gjordes i april och inte i typ juli? Men här är det i alla fall. Första doppet.

Maj 2017

img_1080

Det var Ingas tur att fylla 18 och i present gav jag henne en överraskningsdag, dvs hon visste inte vad vi skulle göra men jag hade henne till ägo. Jag hade bokat buss till Oslo!!! Det var så kul. Vi gick på museum, trädgårdar, café. Och herr-e-gud vad vi skrattade.

Aaaah good times balen. Jag och Fredrik (min bordsherre<3), och sen jag vid 5-snåret på efterfest hos Olivia. Dansar och sjunger till Despacito i videon, skräll. I allmänhet så var balen mycket roligare än vad jag hade trott, succé.

img_1083

När vi väl snackar succé. Kajsas 30-årsfest!!! Hon hade den i Björngårdsvillan, och det var en så bra kväll. Bra människor, bra väder och bra FEST. Hanna och Niclas var snygga som attan i deras outifts. Harry Styles x2.

Juni 2017

img_1084

Tihihihihi 8e juni!! Student! Läs mitt studentinlägg på Kajsas blogg här. På denna bilden träffar jag Sofia i hallen på skolan efter att vi hade varit på varsin studentfrukost. Så mycket känslor!!!! En hemlis är att jag har ca 20 videor sparat från kvällen som jag än idag inte har tittat på än. Skäms.

img_1085

Tar inte med denna bild bara för att håna Maria (som faktiskt hade ögoninflammation som JAG smittade henne med) utan för att belysa hur drägg JAG var i juni. Jag var pirrig, nervös, lycklig, sorgsen, full, trött, pigg, förväntansfull, sentimental. Så mycket känslor samtidigt som jag flängde runt. Studenten -> Rhodos -> Kroatien. Jag önskar att jag hade kunnat skriva ”det är skönt att det är över” men det vore ljug. Jag saknar juni så det värker i bröstet. Jag saknar framförallt att vara kär och i början av saker.

img_1086

Som sagt, Rhodos. Mina älskade älskade älskade vänner och roomies Elin och Olivia. Jag sa hejdå till Elin i helgen inför hennes resa, och jag bävar inför att behöva säga hejdå till Olivia också. Vill vara med dom varje dag.

I Kroatien fick jag andas ut. Skriva dagbok. Tänka efter. KÄNNA efter. Landa. Skratta.

Juli 2017

Uhhh juli var baaara jobb. Måste ju ha varit löning eller nåt på dessa två bilder haha. Nej men jag hade såklart fina stunder mellan de ångestfyllda passen på Bauhaus. Knegade i alla fall ihop pengar som jag spenderade på Island någon månad senare.
Och resten vet ni ju, för då har jag bloggat. Hoppas detta var någorlunda intressant. Kram.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s