EU, Ida, ångestnoja

Tjo kings! Shit, vilket kaos vi har idag va? Jag cyklade till jobbet idag och oj oj vilken skadeglädje jag hade när jag cyklade förbi alla bilar. Förlåt men varför tar folk bilen? U had it coming känner jag.

img_0128
img_0110

Igår träffade jag som sagt Ida. Det blev inget med bubblet utan istället kom hon till mig, och vi satt på min säng och drack te. Bilderna ovan är alltså inte från igår, men de är FÖR fina för att inte lägga upp och skryta med: Hon är min vääään hihihi.

img_1097

Tillbaka till denna dagen då! It’s friday friday, gotta (gonna?) get down on friday. Jag mår idag alltså, som under alla fredagar. Jobbdagen har gått svinfort och nu slutar jag redan om en timme? Direkt efter ska jag cykla till gymmet där Emilia väntar, så ska vi träna som vanligt. Ikväll ska jag till Karin och Albin som har fucking inflyttningsfest???? Har känt Karin sen vi föddes 2 dagar ifrån varandra, och nu har hon liksom flyttat hemifrån? Det där sköljer över mig då och då, att vi är 19 år nu och  nu flyttar faktiskt folk, börjar plugga, förlovar sig. Får svindel, ont i magen och pirr samtidigt. När ska någon komma på oss? Vi fejkar ju bara!!! Vi låtsas! Vi behöver bli omhändertagna! Vi kan inte jobba! Resa! Vi skojar bara! Denna känslan är sååå central i mitt liv just nu. Berättar mer om det nån annan dag.

Nu slutar jag om en halvtimme. PÖSS

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s