Fika, spruta

HEEEJ! Det var sååååååå mysigt med Matilda igår. Det var seriöst år sen jag var på ett redigt café? Att fika liksom, hade glömt charmen den aktiviteten faktiskt har. Sen Matilda ska vi inte prata om, mysigaste och bästa tjejen verkligen. När jag åkte hem med bussen var jag varm i kroppen, och energin från en relativt dålig vecka (humörmässigt) var äntligen tillbaka.

Imorse gick jag upp med tuppen för att ta bussen in till stan med Emilia. Vi skulle ta nästa steg i vår vaccination, för mig två sprutor och för henne en. Vi fick vänta i 2 h precis som förra gången, så tröttsamt då vi var först i kön. Men men. När vi väl fick komma in till läkaren fick vi seriöst världens bästa läkare. Han var inte bara trevlig, utan han var också jädrans smidig med vaccinationen. Vill ej gå in i detalj om någon är spruträdd, men det gick såå enkelt och smärtfritt. Hoppas verkligen vi får honom när vi går tillbaka dit om 3 veckor och tar sista sprutan haha. SÅ KORT kvar tills vi åker, exakt 2 veckor tills jag jobbar sista dagen nu. Sen är det DECEMBER vilket innebär fix, pack, jul. Bokade precis frisörtid den nionde, mer taggad person får ni leta efter.

Ikväll ska jag bada i Idas bubbelpool. Kan ni fatta vad trevligt att bubbla med den tjejen??? Ser orimligt mycket fram emot det. Hoppas ni har en bra dag!!!!! LOVEU

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s