Helgen

HEJ älsklingar! Har saknat mycket att blogga. Borde få till mer rutin på att blogga hemifrån på helgerna. Hur som haver! Här har ni en liten resumé över min helg.

I fredags tränade jag som sagt med Emilia, vi körde ett hårt ben-pass vilket var precis vad jag behövde efter jobbveckan. När jag kom hem låste jag in mig på rummet, delvis i sällskap av Sofia, och städade rummet. Det var så skööönt att få det gjort, och jag provade även kläder inför Asien och förberedde inför lördagen. Att avsluta dagen med att sticka (har liksom PÅ RIKTIGT börjat sticka nu efter att Emilia och jag gjorde det?) och kolla på Kathleenlights i sängen var guld.

img_1008
img_1010

På lördagsmorgonen ringde klockan vid 06:30 och jag trodde det var ett skämt. Men nej. Sofia och jag gav oss iväg till Ullared! Har bara varit där en gång tidigare i mitt liv och denna gången var det för att eventuellt hitta bra grejer inför resan. Trots att vi var där 9 stod vi i kö för att komma in i 20 minuter. När vi tjuvlyssnade på de som satt bredvid oss på lunchen hörde vi att de hade väntat 1 timma!!! Ni fattar ju hur mycket folk det var. Jag fick streeeess deluxe och det var mer än tur att jag hade Sofia med mig som kunde viska ”Lisa tänk inte på dom” när hon kände av att jag blev uppe i varv. Hittade ändå mycket bra !!! Och kolla vad vackert det var på roadtripen.

img_6084
img_6085
(mamma, cigaretten är en del av utklädnaden <3)

När jag kom hem började jag göra mig i ordning direkt inför kvällen. Herreguuuu vad jag kämpade på, använde typ 7 olika färger för att beskära ansiktet så likt Helena Bonham Carters som möjligt. Och bröstkorgen ska vi inte snacka om. 100% fake, och då inte silikon utan smink. Jag var alltså utklädd till Marla Singer i Fight club, ni som inte vet vem det är är tyvärr fel ute i livet.

Chalmers Halloweenfest var jättekul, förutom några saker:
– Jag fick böter på vagnen på vägen dit. På. Riktigt. Jag är så pank just nu. Så får jag fucking böter på 1200kr. Blev väääldigt arg haha.
– När vi väl var på festen tafsade en kille på min kompis så vi två fick ringa min mamma så hon fick hämta oss. Kanske skriver mer om detta nån annan gång, men att vi SERIÖST ska behöva lämna en fest som vi har betalt 180 kronor för, klätt ut oss inför och sett fram emot på grund av en sån här grej gör mig fruktansvärt och obeskrivligt arg.

img_1016
img_1019

Mmmm söndag. Jag ställde inte klockan, men vaknade klockan 10 av mig själv, inte bakis. Fantastic. Så jag käkade frulle med pappa och mamma (fars dag!) för att sedan gå på promenad i det skitfina vädret. Gick själv, och slog till och med mig ner i solen och stängde av Skäringer och Mannheimer (världens bästa podd) och bara andades. Fattar ni vad zen? Trevligt faktiskt.

Jag drog ner till gymmet och fortsatte träna sen, och när jag kom hem la jag mig i sängen. Jag såg Pulp fiction för första gången. Sjukt konstig men vet inte om den kanske kommer växa med tiden. Eller så behöver jag se den igen. I don’t know. På kvällen åt vi god middag och firade sedan farsdag (och Ryan Goslings födelsedag!!!) med The notebook. Pappa grät i mammas knä som ett litet barn, och mamma och Maria hulkade också på ett sjukt sätt. Jag gråter inte lika ofta till film längre. Varför vet jag inte.

Det var min helg det!!!! Hoppas ni har haft en lika bra <3<3

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s