Torsdag, kompislyx, fredag

TJO! Igår när jag kom hem från jobbet käkade jag med Maria till nya avsnittet av Riverdale i soffan (Riverdale!!!!!! Mitt bästa denna hösten! Se!). Efter det tog jag på mig crocsen och sprang mitt snabbaste i regnet de 50 meter som är till Emilia.

När jag kom in var hon sådär levande som hon alltid är när hon har varit ledig. Hon hade storstädat rummet, gjort en goodiebag till mig, och sa ”Lisa vi ska sticka!!!”.

img_0993

Lena hjälpte oss att lägga upp maskorna och sen började vi. Över en skål Skittles, en kopp te och med tända ljus runt omkring diskuterade vi vad vi vill bli när vi blir stora.

img_0994

Emilia drog även med fingret över ryggarna på sina LP-skivor och sa ”säg stopp!!”. Vi lyssnade på Johan Johansson och Bruce Springsteen. Sedan kom Caroline och joinade myset med physalis hon hade köpt med sig från jobbet på Coop.

En väldans trevlig kväll som ni hör. Jag är så vansinnigt bortskämd att ha mina bästa vänner så nära mig. Maria i huset, Sofia mindre än 10 meter bort, Emilia 50, Caroline och Ida kanske 600 meter, Kerstin kanske 1 km, Frida, Carl och Axel kanske 1,5 km. Det är en sån lyx!!!! Inser ibland att alla inte har det så, att jag borde vara så tacksam. Jag har råd att ta mina bästa vänner för givet, för vi kan springa över till varandra även om det bara är för en timme. Det gör fan mitt liv så himla rikt. På skratt, mys och diskussioner. Älska Sisjön<3

Idag är det fredag. ???? Denna veckan har gått såååå himla fort. Det känns verkligen som att det var fredag igår. Men för mig gör det inget alls. Nästa vecka är nämligen sista vanliga veckan för mig på jobbet. Hihi! Är så peppad på framtiden så jag vill ärligt bara att november ska ta slut. Jag har knappt någon fredagskänsla idag eftersom tiden har gått så fort. Idag ska jag träna med Emilia direkt efter jobbet, och sedan bara chilla hemma och städa mitt rum. Inte jättepeppig fredag men SÅ välbehövlig. Imorgon ska jag till Ullared med Sofia, och på kvällen ska jag på Chalmers Halloween-fest!!!!!! PEEEPP! Hoppas ni har en fin fredag ! PUSS

P.s har någon i Finland som läser min blogg då och då? Come through, vem e du ❤

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s