ZzzTORSzzDAzzGzzz

Hej gänget! Igår eftermiddag var det som min kropp la av. Stängde ner. Bye bye. Blev så fruktansvärt trött och illamående, och det kändes som att febern låg och lurade runt hörnet. Så jag tog mitt pick och pack och åkte hem vid 17 istället för 19. Väl hemma låg Linnéa, Maria och jag helt utslagna på soffan och kollade på Burlesque. Har sett den tusen gånger och kommer antagligen se den många gånger till. Jag älskar att hata Christina Aguileras rollfigur Ali, älskar Cher, älskar musiken och älskar dansarna. Perfekt kombo av blaha-blaha (säger någon det förutom jag) och rysningar av Aguileras sång. Se den om ni inte redan har gjort det.

I alla fall, kvällen avslutades med finalen av Paradise hotel med Maria och Linnéa på varsinn sida. Är besviken på finalveckan i allmänhet. Kristian borde inte ha åkt ut, så  dåligt och uppgjort. MEN, nu åkte han ut, och då hade jag hellre velat att Emma och Smail skulle vinna. MEN, nu vann Anna och Hermansson, och då hade jag hellre velat att Anna skulle kasta kulan. Så allt gick väl åt skogen i min mening haha. Men men!

Den lugna kvällen med bekväma, mysiga, lugna vänner var allt jag behövde igår. Och imorse när jag vaknade mådde jag lite bättre. Jag lyssnade på lite musik och kollade på musikvideor, vilket gjorde mig inspirerad att gå ner och spela några låtar på pianot. En fin morgon blev det. Nu sitter jag på jobbet och är sådär gojsig. Någon ipren i blodet och för lite kaffe. Jag ÄR liksom en november-torsdag personifierad.

Shit vilket tråkigt inlägg men så är livet ibland. Har roligare inlägg planerade, vänta ni bara. Puss

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s