Myzkväll, onsdag

Tjaba! När jag kom in i Kajsas lägenhet vid Olskrokstorget möttes jag av det mysigaste höstmyset nånsin. Kajsa har bott här länge nu, förutom det hemska uppehållet för Stockholm, och jag känner mig såååå hemma. Vet inte hur många gånger jag har promenerat den korta sträckan från vagnen till huset, släppts in via porttelefonen och åkt hiss till Kajsas våning. Det är tryggt. Igår hade hon lagat den godaste middagen ever, nämligen en sallad med sötpotatis, fetaost, granatäpple, rödlök och babyspenat, med stekt falafel :’) Excuse moi vad gott.

img_0971
img_0970
img_0972

Efter middagen hoppade vi i varsina par tights (Kajsas bästa plagg) och gick och köpte lösgodis på Ica som bestämt. Sedan mumsade vi i oss allt när vi sträckkollade New girl ihopknödda i soffan. En mysig och rätt så standard kväll. Imorse tog jag på mig några sprut av Kajsas parfym, och nu sitter jag här på kontoret och doftar av henne.

Dagen på jobbet är hittills bra, det har gått fort. Vi blev klar med en grej (orkar inte förklara) som vi har kämpat med ett tag och legat lite efter med. Fruktansvärt skönt att vara klar med det. Det är i allmänhet köttigt nu på jobbet, vi har för mycket kvar på för kort tid. Men sånt är ju kul, när man har mål och lite hets. Detta jobbet är i allmänhet så otroligt stressfritt så nu när det börjar närma sig slutet gör det inget om tempot ökar lite.

Ikväll ska Linnéa komma hem till Maria och mig, antagligen ska vi bara mysa, prata och ha det nice. Det är så härligt med de personerna som kan komma hem till en för första gången på länge, och bara flyta in i familjen och hemmet som att den alltid har varit där. Så är det med Linnéa. Vi har känt varandra since forever och jag vänjer mig vid hennes närvaro sekunden hon stiger innanför tröskeln. Fint ju.

Nu ska gå och käka lunch, redan. Och det är redan onsdag. Hoppas ni har det fint.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s