Danspepp, sista psykologbesöket, countdown, systermys

Hej gänget! Igår efter dansen nästan skuttade jag ut i kylan med den bästa och pirrigaste känslan i magen. Vi hade satt placeringar inför uppvisningen, och jag hade bestämt mig för att vara med. Det var så jäkla kul att öva med rätt placeringar och upplägg, och jag blev så peppad att jag nästan sprack. Stora teatern! Scenkläder! Publik! IIIH! När jag kom hem visade jag för första gången upp danserna för mamma och Maria, de var jätteimpade hihi. Som jag har kämpat med dessa klasser !!!! Ses vi på teatern söndagen den 3e 😉 ?

Gissa vad, nåt (om möjligt) ännu bättre hände imorse. Jag gick till psykologen för mitt sista möte. Mitt första möte med just denna psyko terapeuten var i januari, men det var nästan exakt ett år sen jag pratade med någon psykolog om min ätstörning för första gången. Det var så himla rörande, fint, härligt och sorgligt. Vi utvärderade min tid hos honom och pratade om framtiden. Vart jag var då och vart jag har kommit nu. Jag har lärt mig så mycket om mig själv, om livet och om människan, och jag har min psykolog att tacka för allt. Men jag har mig själv att tacka för ännu mer. När jag sträckte fram handen och han istället öppnade armarna för en kram kände jag det i hela kroppen. Jag säger hejdå till honom nu. Jag säger hejdå till denna perioden i mitt liv. När han sa ”Gå ut och lev nu” skrattade jag åt honom och skakade på huvudet, kompisar som vi ändå är, men när jag gick ut i den krispiga höstsolen kände jag just det.

Nu går jag fan ut och lever.

Ni förstår ju att dessa två sakerna har gjort att livet känns rätt bra. Det är så fruktansvärt vackert ute idag också. Dock så är jag väldigt trött, sitter nästan och slumrar på jobbet. Så gick det med löftet kring sömn va. Ikväll, när det har varit mörkt i 3 timmar :(((( tar jag bussen till Kajsa. Vi ska käka middag, möla godis och ha den fetaste sleepovern ever. Är taggad till 1000, värdesätter hängen med mina systrar så himla högt nu när ….

DET ÄR EXAKT 2 MÅNADER KVAR TILLS FLYGET LYFTER FRÅN KÖPENHAMN! Äeeeee men lägg ägg liksom nu på momangen. (Bara 3 veckor kvar på jobbet även). Jag vill krama och pussa och prata med mina systrar varje dag av dessa 60 som är kvar. Och det ska jag göra ikväll! Satsar på att få magknip av allt godis och alla skratt. Sedan ska jag sussa sött för att gå till jobbet i samma kläder som idag. Livet va.

För övrigt så spännande i ph nu!!!!!!!!!! Vet inte vem jag hejar på men inte Fanny i alla fall.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s