Smink del 4 – DESI X KATY

Jag äääälskar att skriva om smink, och om ni har missat kan ni läsa del 1 HÄR, del 2 HÄR och del 3 HÄR. Detta är del 4, och den är lite lik del 2 om Fenty, men denna gången lämnar vi Rihanna (gud nej det gör vi aldrig) och fokuserar lite på Desi och Katy!

maxresdefault

DESI och KATY (tryck på namnen) är youtubers och bästa vänner. Jag upptäckte dom genom att Kathleen gjorde en video (HÄR) om deras kollektion DesixKaty med Dose of colors på sin kanal. Jag litar ju så på Kathleens omdöme, så när hon pratade gott om dessa tjejer gick jag direkt in på deras kanaler haha. Som sagt tidigare har jag verkligen fastnat för Desi efter det.

Deras video där de releasade detta smink (HÄR) är nog en av mina favvovideor på Youtube. De är så exalterade, proffsiga, söta, roliga, härliga. Man märker verkligen hur de brinner för detta och hur hårt de har jobbat. Och framförallt är produkterna de visar upp fantastiska. HERE WE GO!

Liquid lipstick, 150 kr

Från vänster övre hörn till höger nedre hörn: Saváge, Hot fire, No shade, och More creamer please.

Jag har inte riktigt hängt med i hela liquid lipstick-hetsen. Jag har bara ett, och föredrar alla dagar i veckan att ha glossy läppar och inte matta. MEN! Assssssååååå Hot fire är det finaste vi har här på jorden. Jag har velat ha ett liquid lipstick i den färgen ett tag, eftersom det är både Desis och Kathleens favorit hehe. Så fint. Älskar även att de har gjort varsitt nude, speciellt Desi som har svårt att hitta ett som passar hennes hudton.<3 Viktigt och bra att det finns till alla, även om jag inte är mycket för nudes.

Highlighter, 234 kr
mirame_1024x1024@2x
fuego_1024x1024@2x
Mírame och Fuego

Två highlighters, Mírame för mörkare hudtoner och Fuego för ljusare. Fuck. Me. Up. Helst igår. De är sååååå fina. Alltså förpackningen till att börja med? Spegel? Glitter? OCH INNEHÅLLET. De är så jävla fina. Vill ha den ljusa, nu nu nu.

Ögonskuggepalett, the Girls, 234 kr
eyeshadow_1024x1024@2x
Det är egentligen denna som hela inlägget handlar om. När jag såg denna i deras video började jag gråta. De är så fina så det gör lite ont i mig. De är så himla crome-iga, alltså två färger i en. Här är en bild på Desi med skuggan längst ner till vänster:

Asssååå. Det är liksom en skugga där i mitten? Vill ha den så gärna så jag smälter. Enligt mig är den värd priset, men har inte råd ändå haha.

Over the top lipgloss, 127 kr
OVER_THE_TOP_LIP_1024x1024@2x
Blir piiiirriiig. Detta läppglanset är så sexigt, gulligt, festligt, vardagligt. Jag tror att jag skulle kunna ha detta varje dag, oberoende vilken look jag har. Syftet är att man ska kunna ha det över liquid lipsticks för att piffa upp, eller ha det ensamt. VILL! HA!

 

Sammanfattning: Jag älskar Hot fire liquid lipsticket, Fuego highlightern, ögonskuggepaletten och läppglanset mest. Jag älskar även namnen, personliga och spot on. Förpackningarna är delicious, blingiga men classy. Vill lägga vantarna på allt och framförallt gratulera de bästa tjejerna till en fantastisk kollektion!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s