Glass-söndag, v 45

Tjolahopp kings. Vi hade en så trevlig söndagkväll hos Carl igår. Vi lagade och käkade tacos, och jag skrattade ihjäl mig åt sättet de alla tre hanterade maten. Alla gör alltid fel med tacos förutom en själv right. Efter middagen tog vi fram glassen Emilia och jag hade köpt och smaskade i oss. Jag har tyvärr inga bilder från kvällen men det kanske var tur då vi mest frustade av skratt med glass i munnarna och låg i en hög i soffan. Älskar dem<3 Finns det nåt bättre än att Axel ska följa med till Asien?

img_0954
img_0955
img_0957

Idag är det måndag, v 45 (ni alla ba va). Emilia sa det igår att ”nu ska jag gå hem och sova och hoppas att väckarklockan aldrig ringer imorgon”. Trots att hon skulle gå upp 3 timmar innan mig höll jag med. Jag var såååå trött imorse. Kände mest att nej, det blir inte. Men jag tog en dusch, sminkade mig, käkade och kollade New girl och fick lite energi i alla fall.

Förövrigt ser mitt hår förjääävligt ut at the moment. Längtar ihjäl mig tills jag ska fixa det i December.

Men hur som haver! Trots seg måndag är det ny vecka, och då behövs nytt upplägg. Denna veckans tema är att (trots många planer…) få koll på läget, KPL som min kära högstadielärare kallade det. Jag har skrivit en lista som vanligt, såhär ser den ut:

Nytt liv v. 45
– FUCKING sov
– Börja få koll på packlistan
– Ha ett fint rum
– Cykla till jobbet

Nu ska vi se om jag lyckas! Ikväll är det dans men min ena danslärare är sjuk…. Så jag får öva själv i danssalen. Goalz ändå. PÖSS

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s