Min helg

HEJ KINGS! Här kommer en resumé av min fredag och lördag:

img_0909
img_0910

I fredags var det middag med Anna-Karin och Mats. Jag skrattade på ett sätt som jag sällan gör förutom med dem. Vi käkade så himla gott och pratade i mun på varann. Fin kväll som avslutades med att Maria och jag kollade på olika Idol-favoriter på Youtube. För övrigt helt fel att Joakim åkte ut i fredags, skulle varit Kevin.

img_0914

Vaknade upp såhär. Romantiserad bild, eftersom jag vaknade arg som ett bi efter att Maxi hade väckt mig 4 gånger under natten.

img_0917
img_0920

HAJK! Tänka sig va. Supermysigt precis som förra gången. Skogen var himla fin och vi diskuterade allt från vänskaper, killar, ilska, resan och serum. Att vara med Emilia är gratis terapi.

img_0921
img_0922

När jag kom hem var jag frusen och blöt, så jag fyllde ett lite för varmt bad i Sofias badrum och kröp ner. Jag läste Stanna, och helt plötligt insåg jag att jag hade legat där i en hel timma? Jag var varm in i sjäääälen, och la mig insvept i en handduk på Sofias säng bredvid Maxi och bara blundade. Det var verkligen en fantastisk stund, allt kändes in takt och okej. Bra till och med.

img_0950
img_0951
img_0948

Shoutout till oss ❤ Finaste tjejerna, tema ”90s in space”. Om sanningen ska fram ville vi vara rymd, men insåg att det blev för mycket 90-tal för att vi skulle kunna ignorera det. Äsch.

img_0930
img_0939
img_0946

Nu kanske ni tänker: Men Lisa varför var ni utklädda? Jo det ska jag säga er. Emilia hade dragit ihop ett gäng (det bästa gänget) för att vi skulle göra Vasaloppet. Det gick ut på att vi skulle gå längs hela Vasagatan och ta en öl på varje bar. Man fick byta ut ölen mot en shot eller två cider. Vi klarade av (!!!) barer. För mig blev det 4 öl och 3 shots. Ni kan ju tänka er. Det var så himla kul? Var nästan chockad när jag vaknade imorse och ba? Jag hade så himla himla himla himla kul!!!! Inte en enda ledsen min, tvärt om skrattade vi hysteriskt mest hela tiden.

När vi hade vandrat Vasagatan ner stod vi på Avenyn och vi ville dansa! Så vi gick till Trädgårn, där vi plötligt stod med magarna tryckta mot kravallstaketet och dansade till Rebecca och Fiona. Det var sååååå bra. Fick en fetekram av Rebecca? Så sjukt. När jag kom hem klockan 4 hade jag tinnitus-ljud i öronen och konfetti innanför BHn. En utav de bästa kvällarna på denna hösten faktiskt.

img_0945

Måste även ge shoutout / skryta. På femte baren frågade jag Emilia om min ögonskugga hade creasat sig (dvs lagt sig i mina linjer). Jag var helt säker på att min eyeliner och ögonskugga var ett minne blott. Emilia sa att det såg bra ut, men jag trodde henne inte så hon fick ta denna bilden. DET ÄR FAN PERFEKT??? 3-4 timmar senare och framförallt 5 öl senare ??? Shoutout Anastasia, Nyx och Mac som made this happen.

 

Nu sitter jag bakis som ett jävla as och ska duscha och göra mig i ordning för söndagsmiddag hos Carl. Det ska bli jättemysigt. Hoppas ni har haft en lika fin helg som jag har haft. Skål!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s