Att blogga, FREDAG, gårdagen

HEJ! Mina dagar går i ett. Jobb. Kompisar. Familj. Träning. Tankar. Trötthet. Jag har läst så mycket bloggar det senaste. Till exempel läste jag Linn Wibergs blogg enda till page 17 (!!). Och jag började böla rakt ut när jag läste detta inlägget. Jag länkade det lite snabbt till Kajsa och hon började också gråta som förutspått. Hur som haver, jag blir både inspirerad och oinspirerad av att läsa folks fantastiska bloggar. De gör så roliga saker, tar så härliga bilder. Skriver så fint, inte för mycket och inte för lite. De bor i nån lägenhet, har picknickar, läser, äter, lever. De har på sig så fina kläder och har så många vänner. Jag känner att jag är så långt ifrån det där även om jag kanske inte är det.

img_0896
img_0898

Men ändå. Idag är det freeeeeedag. Imorse när jag satt på bussen var jag på riktigt pirrig i magen över detta. Kanske hade det med att jag mimade med i en isländsk låt jag inte kan texten till och skrev ”Gissa låten?” och Axel fucking gissade rätt. Eller så har det att göra med min morgon. Jag gick upp tidigare än vanligt och duschade, för att sedan njuta av frukosten invirad i Sofias handduk och nya Fredagspodden på. Drack kaffe från deras nya vita Moccamaster och drog på mig Sofias högklackade ljusgråa boots innan jag åkte till jobbet. Hur som helst så pirrade det. I eftermiddag ska jag svänga förbi stan för att hämta ut mitt nya pass, och tar mig sedan till Anna-Karin och Mats (familjevänner, extraföräldrar och mitt livs kärlekar<3) i Haga och få skjuts hem med dom. Middag. Fy satan vad trevligt. God mat, godis, och den alla bästa sortens häng. Pirr!

img_0894
Här söker Olivia upp sitt före detta fadderbarn som nu är Youtube- samt Musically-kändis. Vi skrattade så vi kissa ner oss ungefär.

Igår kom som sagt Olivia över för en kopp te. Precis som planerat och som jag skrev här satt vi på sängen och snackade både skit och allvar. Mysigare finns ju inte, och jag var så nöjd och glad när hon körde hem vid 23. Det var då jag flyttade över till Sofia. Gud, spretigt värre.

Nu är det bara en timma till fredagsfika, som vi ska fixa utan chefen. Det är tydligen någon slags helgdag idag så hela kontoret är lediga förutom vi typ 7 personer. Mamma är också ledig där hemma, vilket gör mig om möjligt ännu mer peppad på denna kvällen. Vi hörs fina fina fina ni. Och kolla in min nya ^^design^^. Hahahah. Den ska bli finare snart. PUUUUUUUUUUUUSSSSSSS

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s