Alva, Emilia, Olivia

Hello! Hoppas ni har en fin torsdag! Solen lyser ju för bövelen som aldrig förr. Satt ute på lunchen och leeevde. På riktigt gänget D-vitamin är superviktigt, om ni inte vill knapra sätt er några minuter i solen. Eller gör båda, som jag.

img_0874

Igår var det kolmörkt verkligen när jag tog bussen till Alva, och det var så skönt att kliva in i hennes varma lägenhet vid Olivedalsgatan. Vi gjorde lite olika trendspaningar (pälsjackor, rutigt, hoodies med cool text och ”set”) samtidigt som vi lagade bulgursallad med kokta rödbetor, spenat och Chevré. Godaste verkligen, speciellt när det avnjuts med Alva och hetsigt snack om sista höstlovet någonsin, att ta farväl inför min resa och vilken sten Alva valde på sin studentmössa.
Efter måltiden slängde vi oss på hennes säng och fortsatte diskussionerna. Om kärlek (HUR FUNKAR DET!?), inredning, bloggare och överanalyserande. Plötsligt hade klockan blivit 22:30 och jag stod i hallen med Flora Wiströms bok Stanna som jag fick låna i famnen, och andan i halsen av att vi diskuterade ungdomskärleksböcker vi läste som barn. Nöjd, rofylld och trött satt jag sen på bussen hem.

img_0882

Imorse ringde klockan alldeles för tidigt och mitt i en dröm, men mirakulöst nog kom jag upp ändå och pallrade mig ner till gymmet där jag mötte Emilia. Vi hade mycket att prata om, så det blev väldigt chill träning haha. Så skönt dock. Röra på sig, snacka av sig och duscha. Redo för dagen.

img_0890

Kolla vad trevligt jag hade det på rasten tidigare idag. Har bara läst något kapitel av boken men jag ääälskar den. Så mysig. Och fin.

Denna dagen har gått med rasande takt. Torsdagar brukar snigla sig fram, men just idag hann jag knappt blinka innan dagen var färdig. Nu har jag 1 h kvar och det känns inte alls ansträngande. När jag har slutat ska jag ta mig hem i natten, och då kommer Olivia. Vi ska sitta på min säng, dricka te och tjata hål i huvudet på varandra. Som vi alltid gör. Längtar rejält mycket, finns knappt något trevligare på denna jord. Myz deluxe, och imorgon är det freeeeeeedag. Kan ni förstå nåt så härligt. Ska vara snyggare och fräschare än någonsin. Och lite mer med i matchen på jobbet, har varit virrigaste ever idag. PÖÖSSS

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s