Igår, idag och mörker

img_0868
img_0869
img_0870
Live från kontoret

Tjo kings. Verkligen förlåt för bildbristen i mina senaste inlägg, inte alls kul att läsa. Sen jag tog bort Instagram tar jag inte bilder på samma sätt, så har det varit tidigare pauser också. Ska försöka bli bättre!

Igår höll jag på att trilla satan med cykeln i nedförsbacken påväg till jobbet. Det gick att stoppa men jag fick ändå räjela smällar lite här och var. Det, och regnet som var som konstant settingspray i ansiktet, gjorde att cykelturen hem blev hemsk. Jag var på dåligt humör resten av kvällen faktiskt. Jag dansade aggressivt och länge i källaren utan att det kändes bättre, varken i huvudet eller dansmässigt. Det var inte förrän jag hade duschat och bäddat ner mig i sängen till paradise hotel som jag kände mig på bättre humör. Fantastiskt bra avsnitt igår kväll, kunde inte sluta titta och somnade senare än planerat.

Idag känns som en bra dag. Jag lyssnade på peppig musik på bussen påväg till jobbet, och nu har tiden gått superfort och det är dags för morgonkaffet redan. Läste ut Twilight igår (!!!!!!!!!!) så idag ska jag börja på The Shining som jag köpte i en liten bokaffär när vi var ute med båten. Är taggad, har inte läst den innan men filmatiseringen är min favoritfilm. Ikväll ska jag ta bussen till stan för att träffa Alva, myyyys.

Det kommer dock vara kolsvart. Hur påverkas ni av mörkret? Jag tror verkligen mitt grumpy humör och trötthet de senaste dagarna beror på att vi ställde om klockan. Speciellt med mitt schema, jag märker inte att det är lite ljusare på morgonen eftersom jag går upp 8. Men mörkret på kvällen däremot. Fyfan.

PUSSSSSSSSSSSSS

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s