High school musical och plottwist

Tjabbatjena! Assååå epic fail deluxe igår när vi skulle fixa pass. Mamsen och jag hade med bok, godis, bananer och hörlurar, redo att vänta i timmar på drop in-grejen. Men nej nej! Det gick på seriöst 10 minuter, vilket gjorde att jag inte hann bättra på sminket och bilden blev fööörskräcklig. Det var liksom en katastrof. För att inte nämna signaturen. Nej herre min skapare.

Vi kom därför hem mycket tidigare än tänkt och Maria hade då återuppstått från febern som har hållt henne i ett järngrepp denna helgen. Vi kunde därför bädda ner oss i soffan och se på High school musical 3. Vi har sett de två första utspritt det senaste halvåret och nu var det dags för the grand finale. Äe men det är ju den finaste och bästa filmen. Vi njöt som bara den för att sedan gå och pömsa tidigt.

I morse fick jag en liten plottwist levererad lagom till frukosten. Min chef svarade på mitt mail. De projekten jag jobbar med nu tar slut sista november, men jag har haft hoppet uppe kring att det ska uppkomma nya projekt som jag kan jobba med i december. Men vad hon skrev i mailet; nej! Jag har aaabsolut inte blivit lurad utan som vanligt har jag bara antagit saker som jag inte har frågat om. Så nu är jag arbetslös från 1e december! Självklart jättetråkigt ”besked”, älskar ju mitt jobb. Men hehe, som alltid vänjer jag mig vid sånt här på nolltid och börjar planera nästa grej. Vad jag kommer göra är ännu inte bestämt, men hur som helst är jag peppad! Det känns himla härligt att göra något annat där under julmånaden och innan resan hihi. Vad det blir kommer jag uppdatera er om!

Hur som helst har jag 21 jobbdagar kvar på detta jobbet ????? SÅ SJUKT

Ikväll ska jag träna, öva på dansen. Jag är peppad. Tiden går fort nu. Ha det fint.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s