Vecka 44 och november-tips

Heeeeeej gänget. Ny vecka! Vecka 44! För mig känns det fräscht. Palla med 42 och 43 liksom, känns som att de veckorna har varit dåliga i mitt liv. Minns att jag hade ”jättemycket” (säkert inte alls) plugg vecka 42 ett år i högstadiet, och den dåliga känslan sitter kvar än idag. VEM tänker ens så förutom jag.

Som ni kanske har märkt tänker jag mycket i veckor. Det är så jag räknar tid. Denna veckan är första veckan i november (det är inte november än men ni fattar), en nystart utan dess like alltså haha. November är min sämsta månad tillsammans med mars. Det är bara mörkt, kallt, regnigt och deppigt. Ingen snö och julen är lite för långt bort för att vara rogivande och spännande. Denna november ska jag inte låta dra ner mig i skiten. Det är sista månaden innan December, och när December väl börjar är det hetsens hets med allllt verkligen. Så dessa 4 veckor är de sista på denna hösten kan man tänka. Jag borde verkligen försöka njuta. Eftersom jag vet for fact att jag har svårt att njuta av denna månaden har jag tänkt ut lite stolpar för vad jag ska göra mycket av:

  • Träffa kompisar på kvällarna. Sååå trevligt att ta en kopp te eller en kanelbulle i höstmörkret. För många kvällar där jag bara åker hem från jobbet och somnar kommer göra mig deppig. Holla at me om ni är intresserad.
  • Motionera utomhus. Jag har redan börjat med detta en del nu och jag älskar det. Jag sitter inne hela dagarna på jobbet. Det är så himla uppfriskande att komma ut då. Speciellt nu när naturen ändras för varje dag så känns det skönt att hålla lite koll. Man känner sig grundad. Jag ska försöka göra det minst en gång i veckan, och försöka cykla mer till och från jobbet.
  • Kolla på film. Men finns det något mysigare än film denna tiden på året? När jag kollade på den där filmen i fredags började pappa och jag diskutera klassiska filmer från 80- och 90-talet, och jag hade tydligen inte sett en enda. Jag gjorde då en lista som består av typ 15 filmer. Jag är taggad på att bädda ner mig och kolla på alla under dessa veckor nu.
  • Festa. Ja, faktiskt. Det är så himla kul att ha något festligt planerat i helgen som man kan längta till under veckan. Har massa roligt nu i november och hihihi längtar.

 

Jag ska göra lite av allt detta denna veckan faktiskt. Träffa Olivia, Alva och Linnéa, och gå ut både fredag och lördag. Jag ska även försöka få till att slagga hos Kajsa nån natt tänker jag. Är mer än taggad på denna vecka och månaden faktiskt!

Förutom att jag idag ska fixa nytt pass då….. fett tråkigt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s