Min helg i bilder

Hahaha så himla ”bloggig” rubrik, vem tror jag att jag är liksom. Men nu kör vi.

img_0824
img_0825
Efter att jag hade cyklat hem i fredags lagade jag mat med mamma och pappa. Vi åt supergott, drack vin och pratade och skrattade som alltid. Efter det såg vi på film, Awakenings hette den. Robert De niro och Robin Williams är huvudroller så det blir ju inget annat än bra. Filmen var verkligen super, ni borde alla se den. Perfekt för en höstig myskväll som min. Förövrigt så trevlig så hjärtat spricker.

img_0828
Klockan 9 på lördagmorgonen satt jag i Sofias soffa som bestämt. Frukosten avnjöts, och vi planerade vad vi skulle hitta på under dagen.

img_0829
img_0830
img_0833
img_0832
Sofia är den enda jag känner, och säker den enda på hela jorden, som frivilligt åker till IKEA 3 gånger under samma vecka. Jag följde med och var som Sofias barn. Förflyttade mig segt från säng till säng, och gnällde över att det tog lång tid. Hon lockade mig med mat, ”Lisa snart är det lunch”, ”Alldeles strax är det fika!”. Sofia fick köpt det hon hade planerat, jag fick i mig maten hon lovade, och dessutom fick vi glögg och lussekatt. Vi är så redo för jul nu va. Ett lyckat och skoj IKEA-besök skulle jag ändå påstå!

img_0836
img_0835
På lördageftermiddagen tog jag ett entimmes-bad till filmen Taxi driver som jag inte hade sett innan och blev skrynklig som ett russin. Och sedan tog jag mig äntligen tiden att slå mig ner på golvet för att måla. Det blev bara lite klotter egentligen, men det var ändå så trevligt att slötitta på filmen och bara andas. Äntligen.

img_0839
img_0840
På lördagkvällen hade vi trippeldejt!!!!! Emilia+Edvin, Axel+Signe och Sofia+Jag. Vi skulle ha käkat på en indisk restaurang, och vi gled in där nöjda och glada, men tror ni inte Sofia hade bokat bord på den restaurangen fast i STOCKHOLM. Skrattade röven av mig. Mirakulöst nog (lönehelg) fick vi tillslut bord på ett tapas-ställe. Ni ser ju själva på bilden hur gott det var. Vi drack gott och spelade Yatzy. Tre personer i rad fick Yatzy på sexor och vi skrek rakt ut. En fin och supermysigt kväll med de bästa vännerna!!!

img_0850
På söndagen vaknade jag jättesent, första natten på veckor utan väckarklocka. Jag leeevde. Jag käkade brunch i form av bagel och pannkakor, och bara chillade i soffan med Maria. Sedan gick jag ut och sprang, och mötte på vägen hem upp Hanna, Niclas och Fiona för en promenad. Skogen är så fin nu, men det känns som att löven redan börjar bli färre så passa på.

Direkt när jag kom hem åkte jag till mormor och morfar med mamma och min kusin Ida. Där käkade vi middag, för att sedan gå på ”Ljus i Alingsås”. Jag glömde mobilen i bilen och fotade massa med kameran istället. SÅHÄR var det förra året, jag lägger upp bilderna och skriver mer om årets upplevelse snarast.

Det var min helg det! Jag kände att jag gjorde mycket kul OCH vilade upp mig. Precis vad jag behövde.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s