SMINK DEL 3 – önskelista

Om ni har missat de andra delarna är del 1 HÄR och del 2 HÄR.

Denna tredje del av sminkserien heter önskelista. Det är inte alls så att jag vill att någon ska ge mig detta (eller..) utan det är mer en lista på saker jag har kollat in och vill ha. Tanken är även att det ska funka som inspiration till er som kanske är i behov av nytt smink men som inte vet vad ni ska köpa. NU KÖR VI!

Obs! Om jag inte hade fått Modern Renaissance paletten i present hade den legat etta.

Tarte Shape Tape concealer, 260 kr
img_0627
Jag känner inte att jag har hittat min concealer än. Jag har använt Mac pro longwear länge nu och den är absolut bra. Jag har dock tröttnat, då den är så vansinnigt trög, lite för ”kletig” och DYR. Jag förstår att jag inte är särskilt källkritisk när jag säger detta och att jag ”går på” hypen, men sån är jag. ALLA älskar Shape tape. Jag har seriöst inte sett en enda youtuber som inte älskar denna concealer. Vad jag har läst och sett är den väldigt täckande, men samtidigt lätt att blenda in i huden och inte så svårarbetat. Den kommer med en stor ”pensel” (sån som många läppglans har), som ser asbra ut. Det liksom värker i fingrarna så gärna vill jag klicka hem den. Anledningen till att jag inte gör det (förutom att jag är pank) är att det bara säljs på webben. Frakten är säkert tvärdyr och jag har ingen aning vilken nyans jag ska ha. Här är nyanserna:

img_0626

Klent mörkare utbud, som vanligt, vilket är tråkigt. Däremot väldigt många ljusa, och jag vet inte vilken som passar bäst. Hur som haver. JAG VILL HAAAA! Om någon har något annat concealertips, hit me up.

Morphe paletten 35 o’2, 188 kr
img_0630
Om denna palett var en människa hade jag dragit denne tätt intill mig, satt på en säsong av Friends och druckit varm choklad när regnet smattrar utanför. Liksom har ni sett något vackrare på denna planet? Mitt hjärta bultar för varma toner gällande ögonskuggor, och snacka om att denna jäkeln är varm. Den ska tydligen ha bättre kvalitet än alla andra Morphe-paletter, och jag älskar liksom deras kvalitet som det är. Dessutom har alla mina favvoyoutubers gjort video om denna: Jaclyn Hill, Nikkie Tutorial, och Kathleenlights. OBServera priset, så sjukt bra pris för så många skuggor som alltid med Morphe.

Natasha Denona 02 Aeris, 392 kr
742815968532729124636
Jag har tänkt på denna palett enda sen jag såg den på Linda Hallbergs blogg. Det är något med färgerna som inte går ur min skalle. Grejen med Natasha Denona är att det är exklusivt. Jag skulle aldrig få för mig att köpa en palett med 5 skuggor för 400 spänn om det inte vore för Kathleen. Hon har nämligen sagt att trots att Natashas skuggor är svindyra är de faktiskt värt det. SÅ BRA ska de vara. Pigmenteringen och formulan ska liksom vara outstanding. Om jag ska testa Natasha Denona någon gång hade det varit denna jag hade köpt, i alla fall tycker jag så nu. Jag känner vår! Sommar! Kärlek! Äventyr! Ääääeee blir ju tårögd.

Tarte In Bloom palette, 510 kr
712-tartelette-in-bloom-palette--AC-main-img_MAIN
Jag vet, ännu en ögonskuggepalett, men mitt hjärta klappar så hårt så hårt när jag ser denna. Blir alltså på riktigt pirrig i hela kroppen. Jag tycker det är väldigt tråkigt att lägga pengar på transitionshades. Eller neutrala skuggor, vad man nu vill kalla dom. Om jag ska köpa en palett eller singel-skugga köper jag mycket hellre nåt flashigt. Därför hade det varit så himla bra om jag hade denna. Den har alla neutrala skuggor man behöver. OCH DEN ÄR SÅ VACKER ! Och dyr.

Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation, 345 kr

smink13

Läs om varför HÄÄÄÄR.

Linda Hallbergs Flash Crayons, 149 kr styck 499 kr kit
ATRIA-PENNA-570x708
Alltssååååå jag läser Lindas blogg slaviskt och det är svårt att missa hennes flash crayons om man gör det. Det känns så himla modernt och i tiden att släppa sånt här. Pennor som kan användas till allt. Jag vill bara ha alllaa färger och leka med på olika sätt. SÅ KREATIV GREJ! Linda är fantastisk på smink alltså jag saknar ord. Och hon gör så fint med sina pennor hela tiden. Kolla hennes senaste inlägg HÄR asså shit. De bilderna får mig att helst vilja ha denna färgen, Atria.

 

Mycket mer vill jag ha men detta får vara nog för denna gången. Jag behöver däremot en ny mascara och primer. Himla tråkigt att köpa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s