its friday friday

HEJ! Gud här sitter jag på kontoret och stinker. Jag skulle ta bussen som alltid men i vanlig ordning tappade jag bort mobilen en sekund innan jag skulle gå. Och för första gången denna hösten missade jag faktiskt skiten på grund av det. Jag fick därför kasta mig på cykeln, i jätteopraktiska kläder och stressen upp i halsen. Jag trampade på som bara den, och hann faktiskt. Men jag var svettig, matt, stressad och uppe i varv när jag satte mig vid skrivbordet. Dålig start på en potentiellt bra fredag. Taskigt!

Igår chillade jag loss. Spelade gitarr och piano, käkade risgrynsgröt med mamma och pappa och såg på tutorials på Youtube. Ändå var jag liiite stressad när jag gick och la mig, för att jag inte hade optimerat min lediga tid bättre. Jag hade inte städat, målat eller läst. Varför är man sån? Känner stress för att man inte har vilat rätt? Lägg av liksom nu på momangen.

img_0821
Kolla vad matchig jag var idag, med eyelinern, jackan och väggen. 

Trots den jobbiga morgonen har det varit en toppendag på jobbet. Jag har pratat med många trevliga, och känt mig taggad på livet. Mamma kom förbi och tog lunch med mig!!!! Kolla in!

img_0822

Kände mig som Flora, eller någon modebloggare i Stockholm när jag tog denna bilden. Det var inte lika flashigt när jag 5 sekunder senare satt och petade bort köttslamsor ur soppan, eftersom de inte hade något vegetariskt alternativ haha.

Nu är det bara dryga timmen kvar tills jag rullar hem med cykeln för myskväll deluxe med mamma och pappa. Middag, godis, film. Jag ska byta om så snabbt till myskläder så ni fattar inte. Nu ska jag skriva klart ett inlägg som jag har skrivit på i kanske 2 veckor. Hoppas ni får en fantastisk fredag !!!!!!!!!!!!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s