Musik och Twilight

Tjo kingssss.
Tänker att vi betar av gårdagen direkt. Ni kan ju inte bärga er, ni ba HALLÅ BERÄTTA HUR DET GICK PÅ SIMNINGEN. hahah. Det gick sådär. 6/10 fick det i betyg. Hela grejen var skoj, att gå till simhallen, ha baddräkt, bada, duscha, basta. Men själva simningen? Nah. Fett jobbigt, ganska tråkigt. Ont i nacken, kramp i fingrarna, simmade långsamt så folk fick simma om, fick skvätt i ögonen av de som krålade i banan bredvid, blev uttråkad och längtade efter att kolla ph. Ni vet. Simmade ändå 1700 meter, och simmade 1 timme. Idag har jag träningsverk i axlarna och höfterna. Goalz. Kommer nog inte simma igen haha.

Okej så jag behöver hjälp med musik. Jag har kommit in i en väldigt dålig fas. I flera veckor nu har jag satt in hörlurarna i mobilen, och tänkt ”hm podd eller musik?”. Oftast är jag inte sugen på podd nu förtiden, så jag går in på Spotify. Och där kommer stirret. Jag har massa bra listor (shoutout min spotify, den heter lisakalmeus) men ingen tilltalar mig. Jag behöver ny musik. MEN! När jag då ska lyssna på ny musik jag ba meh. Det lockar mig inte heller. Jag har till och med en helt ny lista med nya låtar, men jag vill verkligen inte lyssna på dem. Jag vet att detta är ett tecken på utbrändhet/deppighet för många, men jag tror inte jag är det? Jag mår rätt så bra annars? Men i vanliga fall är jag alltid peppad på musik. Så himla konstigt. Om ni har nåt tips på hur jag ska hantera situationen hör av er.

img_0800

Imorse traskade Emilia över till mig för frulle bulle. Jag tände ljus (kolla det som trillade!!!!! livsfarligt) och vi drack kaffe och te. Vi kollade upp och planerade en del grejer inför resan, och bara myste. Så trevligt med frukost tillsammans, speciellt med henne såklart.

img_0806img_0804

Idag är en sådär/helt okej dag. Tiden går fort, och jag är inte så trött, men jag längtar mycket tills rasterna och tills jag kommer hem. Jag har en lite molande känsla i magen, av rädsla för framtiden, oro över att vi snart åker, rastlöshet över att vi åker om lång tid (blandade känslor!), saknad efter att bara ligga på soffan, saknad efter mormor och morfar, och besvikelse över att jag inte kan släppa saker. Ni vet en sån dag.

På bilden ovan ser ni platsen jag spenderar varje kvartsrast på. Mitt jobb har ett litet bibliotek, där jag första dagen hittade Om jag kunde drömma (eller Twilight). Sen dess har jag läst i den varje kvartsrast. Man hinner ju inte så långt på så kort tid, så den är fortfarande inte utläst. Jag började här 28e augusti, och nu 26e oktober har jag bara ett kapitel kvar. Lite symboliskt ändå hur jag har läst samma bok hela hösten och att det dessutom är den boken.

Ikväll ska jag för en gångs skull bara åka hem och ta det lugnt. Städa mitt rum och mysa med pappa. Kanske ta ett glas varm mjölk och ett knäckebröd med honom innan jag går och lägger mig som han alltid gör. Och sedan somna. Tidigt.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s