Telefonskräck, skräckis, simning och kyla

Hej hej! Uh uh nervös och lite vimsig idag. Jag började jobbet tidigare än vanligt för vi börjar med ett nytt projekt idag. Det går ut på att ringa upp personer som har blivit slumpmässigt utvalda att få en undersökning hemskickat till sig. Det som suger är att de har fått 4 påminnelser innan, så när vi ringer är de flesta arga. Ett annat stressmoment är också att vi ringer personer mellan 16 och 85 år, och från hela Sverige. Det är en omställning, och det är jobbigt såhär i början. Men men! Jag måste bara få pratat med en del människor så kommer det förhoppningsvis lossna. Och det är bra för mig att utmanas i min sociala rädsla haha. Sjukt att jag jobbar med det här, är ändå stolt över mig själv.

img_0783
img_0782

Igår var jag på Psycho ju med Inga! Som sagt var den svartvit, men oj vad den kändes nyare än så. Skådisarna, filmtekniken och handlingen höll jäääättehög kvalitet. Alltså den var verkligen super!!!! Är väldigt positivt överraskad. Man kände verkligen hur banbrytande den måste ha varit när den kom, startskottet för många liknande historier. Storyn var fantastisk, och den var så läskig! När Inga åkte hem i mörkret och jag väntade kvar på bussen var jag faktiskt lite skrajsen haha. Rekommenderar er ALLA att se den, 5/5!

Idag ska jag knata bort till Åbybadet och simma efter jobbet??????? Asså jag har en så romantiserad bild av simning, Karin påminde mig på rasten om att det beror på film. Hur framgångsrika, vackra, rediga kvinnor dyker i och simmar några längder ensamma i en pool så fort de får chansen. Jag tycker det är svårt och jobbigt att simma. Men idag kände jag mig så himla otaggad på att gå till gymmet så jag ville testa någon annan träningsform. Ni får uppdatering, jag är nyfiken på hur det kommer vara! Simhallen ligger jättenära mitt jobb så det hade varit super!

Vädret gänget, kan vi bara benämna det? Det känns lite som elefanten i rummet. Vad äääär detta vi lever i??? Regnet piskar mot fönstren här i kontoret och det känns som att det är natt så mörkt är det. Det är dags att gräva fram underställ och mössa nu, just saying. Började med det härom dagen och vad trevligt. Vantar! Hoppas ni har en jättebra onsdag. Nu har hälften av veckan gått! Så hemskt att jag så gärna vill att tiden ska gå… Puss

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s