Dilemman, framtid, föräldrar och nässpray

Hej gänget! Igår kväll drog jag till dansen även fast jag var väldigt otaggad för första gången typ nånsin. Det var fantastiskt kul (som alltid)!!! Nu har vi blivit helt färdiga med koreografin i bägge kurserna, och nu ska vi bara nöta inför uppvisningen. Nu till dilemmat som ni MÅSTE HJÄLPA MIG MED. 

Dilemma 1:
Söndagen den 3e december är det dansuppvisning. Förra terminen var uppvisningen typ den bästa dagen någonsin. Det var så pirrigt, nervöst och KUL! Att sminka sig, stå på scen, osv! Exakt tid bestäms senare, så man ska räkna med hela dagen morgon till kväll. Genrepet är på lördagen.

SAMMA HELG, dvs 1-3e december, har släkten julpyssel. Varje år sen första barnbarnet kom (typ) har släkten haft julpyssel. Vi är 11 kusiner, där mer än hälften har respektive. Alla bor i olika städer och länder. Vi ses aaaldrig allihop, förrutom på julpysslet. Alla kommer på julpysslet. Under året som gått har min kusin Linnéa fått tvillingar (!!!!) och min kusin Lina har blivit gravid, och det känns därför viktigare än någonsin att få träffa alla och catcha upp.
Det årliga julpysslet cirkulerar runt mellan familjerna, och i år är det i Åhagen.

Det är svårt att förklara, men det är något med denna plats. Varje gång jag är här blir jag lugn. Dessa fyra bilder är från maj 2016, när alla var där för att fira min morbror som fyllde 60. Det var typ den bästa helgen i mitt liv. (Att jag var nykär som ett as kan ha bidragit också….). OCH, det var senaste gången jag var där !??!? Ni fattar ju abstinensen jag har till kussarna och platsen haha.

En variant är ju att jag skiter i genrepet och åker från Åhagen tidigt söndag morgon. ”Pysslet” är ändå på lördagen. Men då förlorar jag den där mystiden med alla när man bara hänger.
MEN jag vill ju verkligen på uppvisningen!!!!! Jag har betalt själv för mina klasser och alla 3 lektioner som är kvar innan ska vi bara förbereda oss inför showen.

HUR TYCKER NI ATT JAG SKA GÖRA? STRUNTA I UPPVISNINGEN ELLER INTE? 

——-

Nog om det haha. När mamma hade hämtat mig från dansen (<3) och skjutsat mig till Andra lång där jag tydligen hade tappat min plånbok kvällen innan hahaha, satt vi i bilen och pratade om livet. Jag har nämligen börjat fundera över plugg.

Dilemma 2:

Detta vill jag:
– Jag vill jättegärna plugga till hösten 2018
– Jag vill inte plugga i Göteborg
– Jag vill inte plugga fysik eller teknik
– Jag vill plugga ett program och inte fristående kurser

Mina frågor är liksom extremt många. Vilken studentstad är bäst? Vilket program är bäst? Överlever man läkarlinjen, och kommer man in? Ska man ens börja plugga ett program när man är så ung?
Om ni vet svaret kan ni ju kommentera eller nåt haha. Jag tror jag måste fundera lite till.

Hur som helst har jag liksom bestämt mig för att börja plugga ett program i en annan stad? Dvs jag ska flytta hemifrån och börja på något som eventuellt kommer fortsätta i 4-6 år av mitt liv? Det är så sjuuuukt. Att jag kommer hem från resan i mitten av maj, och flyttar hemifrån i Augusti. Förhoppningsvis. Jag kan inte ta in detta helt, för då kommer jag bli så himla ledsen. Och man ska inte ropa hej;) Men att jag skulle flytta hemifrån så snart känns oooomöjligt. Jag har en bättre relation med båda mina föräldrar än vad jag har haft nånsin typ (obs den har aldrig varit dålig) och jag älskar mina vänner och jag älskar mitt jobb.
Men jag är trött på Göteborg. Och jag vill utmana mig själv. Hihihihi pirr över att livet börjar nu.

img_0771
Pappa och jag imorse, jag påväg till jobbet och han påväg till friskis

Idag är en vanlig, trött, kall dag på jobbet. Igår började resan mot ett nässpray-fritt liv (lol nya livet v 43), och det går hittills jättebra! Kvällen igår var hemsk, jag låg och plågade mig helt igentäppt. Men nu känns det redan bättre? Har varit beroende i typ ett år, och jag längtar såå tills dessa hemska dagar är över och jag kan andas igen.

Ikväll är det dags för skräckfilmsfestival med Inga igen!!!!! Det är Psycho från 1960 som gäller idag. Den är svartvit? Har aldrig sett en svartvit film innan. Så det blir spännande!! Nu ska jag jobba vidare, och snart dra på lunch. Puss!

Tack och förlåt för ett långt, babbligt och givande inlägg (för mig att skriva).

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s