Bionight, ny vecka och Instagram

Hejjj. Så himla konstigt igår när jag på Insta ba LOL GÅ IN PÅ MIN BLOGG eftersom jag inte ska ha insta nu på ett tag, och alla typ gjorde det? Liksom herregud det var ju verkligen något jag bara skrev? Ni behöver inte alls vara inne här, även om det vore fett gulligt om ni ville. Skriver liksom med noll tanke på att någon annan läser, skriver bara för mig själv ahah. Bloggen hade sett exakt likadan ut även om den hade varit privat. Så det är okej att tycka att mitt babbel är ointressant.

img_0753img_0754img_0763

Skräckfilmsfestivalen med Inga igår var fantastisk! Vi såg som sagt IT (1990) del 1 och 2. Vi var liksom på Draken 16-19:45 haha. Jag har sett den nya IT tidigare, och den tyckte jag om starkt och den var fett läskig. Mestadels för att Bill gör Pennywise väldigt bra (när ska Bill Skarsgård fatta att det är han och jag?). Denna gamla var både bättre och sämre. Alltså tekniken var USEL vilket gjorde att den verkligen inte var läskig. Jag var inte rädd en enda gång. Clownen, blodet, allt, så dåligt. Men! Historian är fantastisk, och barnen gör ett sjukt bra jobb. Huvudpersonen Bill (ej att blanda ihop med Skarsgård) spelas av Jonathan Brandis, och oj oj oj vilket vackert barn. Första scenen lutade jag mig mot Inga och viskade hur snygg jag tyckte att han var. Lite googling i pausen visade att han var en barnstjärna utan dess like vars karriär tog slut vid 20-årsåldern. Han tog sedan livet av sig vid 27. Så jävla hemskt.

Efter biokvällen var ju klockan bara 19:45 och vi var mitt i stan, så vi kände att natten var ung. Vi promenerade bort till andra lång och tyckte att det kändes såååå konstigt att vara där en söndag. Hur som helst hittade vi en bar som hade öppet, där vi tog ett par öl på fastande magar och blev runda om fötterna. Några tårar över någon gammal kärlek senare åkte jag hem till Sisjön.

 

Okej nu om det här med Instagram dårå. Jag tog en paus från Instagram mellan november 2015 och mars 2016, dvs 4 månader. Sedan tog jag paus igen mellan januari 2017 och april 2017, dvs 3 månader. Och nu var det dags igen! Anledningen till att jag behöver 1/4 av mina år fria från Instagram är för att mitt användande lätt blir destruktivt. Antingen bidrar det till min fear of missing out (är dom där? hänger dom?), eller så blir får det negativ effekt på min självkänsla (är det sådär man bör vara? Det där man bör skriva? Gör jag fel?). Men just nu handlar det mer om att jag inte uppdaterar för min skull. Jag uppdaterar för att få vissa personers likes. Jag tror ni kan känna igen er, när man lägger ut en bild och bara väntar på att den eller de har gillat. Och lugnet infaller sig inte förrän de har gjort det. Detta gör även att jag blir medveten om det redan innan jag lägger upp något. Jag tänker ”kommer han/hon/de tycka detta är kul? fint? om jag skriver såhär kanske?”.
Detta kanske hade varit helt okej, om det inte vore för insikten jag fick häromdagen. Jag åker så snart. Tiden jag har kvar innan jag reser iväg vill jag inte spendera med någon slags press från nåt så töntigt som Instagram. Jag vill kunna vara med mina nära och kära utan att tänka ”Ska jag fota detta nu? Kommer han/hon/de tycka att jag är cool då?”. Jag vet att detta grundar sig i något djupare än Instagram, men dessa 9 veckor som är kvar tills vi åker vill jag spendera så bra som möjligt. Så byyyyyeeee insta.

img_0762

Jag har inte bara blivit en friyay-person, utan en monyay-person också tydligen. Varje måndag jag ba !!!!!! NU KÖR VI!!!! Idag har jag till och med bestämt mig för att starta ett nytt liv. Punkterna ser ni i bilden ovan. Tror jag kommer glömma allt förutom första och Skäringer & Mannheimer. Började med podden redan imorse, oj så skoj.

Hoppas ni har en fin måndag. PUSSSSSS

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s