Helgen

Tjo kings. Igår lördag vaknade jag utan väckarklocka, och njöt av känslan. Mamma och jag skulle hosta lördagsfika för Emilia och hennes mamma, så hon hade bakat kärleksmums. Som sagt ska mamma och Lena komma till Bali de två sista veckorna på vår backpackresa, så vi planerade inför det och kollade på ställen vi vill besöka och så. Det blir så veeeerkligt nu för varje dag som går. Hhihihihihihi!


Efter att Emilia och jag hade fixat bilder till visum och packat ryggsäckar för hundronde gången gjorde jag mig i ordning och åkte till Olivia. Hon hade födelsedagsmiddag! Det var så trevligt verkligen, äääälskar henne och hennes kompisar. Skrattade och dansade som aldrig förr, och slogs lite halvt av att vi alla ska splittras. Det är fantastiskt att få dela livet med så många starka roliga härliga tjejer, och jag vill aldrig att det ska ta slut. 

Bakis som ett as ringde klockan 09:30 imorse och jag skulle på hajk! Om ni har träffat Emilia kan ni räkna ut med lilltån att detta var hennes idé. Vi gick ut i spöregnet med ryggsäckar och regnställ och gick i skogen i 3 timmar. Det var en upplevelse! Älskar deeee och henne. 


Nu sitter jag på bussen påväg till stan för att gå på skräckfilmsfestival med Inga, vilket var min present av henne! Så JÄVLA kul! Vi ska se IT del 1 och 2 idag. Så nice ❤ puss

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s