FRIDAYYAY

img_0689
Snodde Marias byxdress imorse och känner mig nu naken och somrig. Finns det nån bättre känsla? Kolla även in min nya highlighter som jag fick av Hovåstjejerna, döda miiggg.

Hahhaaha. Fredag igen. Hade ju tänkt gå upp och promenera i morse, men hallå? Hade ingen kunnat kommentera nåt? Det var ju kolmörkt när klockan ringde 06:50 imorse hahaha.. Det går inte att promenera runt Sisjön i kolmörker? Så jag sov vidare. Istället ska jag springa hem från jobbet! Har med mig springkläder som jag ska byta om till, så får jag ha ryggsäcken på. Är faktiskt taggad! Jag har inte sprungit på år, eftersom jag numera tycker det är roligare med styrketräning och för att jag alltid är förkyld. Mer om det i annat inlägg.

Efter middag osv ikväll ska jag träffa Tannaz för en öl och häng. Så trevligt, längtar redan nu. Helgen är relativt oplanerad faktiskt, skönt. Har haft en ganska lugn vecka denna veckan? Och faktiskt vänt om dygnet relativt bra! Ska nog försöka hålla det såhär. (Oj oj oj vad jag inte kommer kunna hålla det haha)

Nu ska jag strax promenera bort till donken för lunch, märkte 3 minuter innan bussen gick imorse att det inte fanns nån matlåda till mig buhu. PUSSSSS Ha en fin fredag och en fin helg 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s