Torsdag, Fredagspoddens död och Asien

Hello! Asssssåååå förlåt för tjatet men hur SJUKT att det är torsdag? Måndag – fredag – måndag – fredag osv.
Som jag planerade igår gick jag och la mig svintidigt. Jag låg i sängen så att jag hade tid att kolla två Paradise hotel-avsnitt, och somnade ändå tidigare än någonsin förrut. Så skönt. I morse hängde Emilia och jag på låset till vaccinationsstället, fick nr 3 som lapp, och fick vi ändå vänta 2 h….. Men tillslut fick jag ta min spruta! Det gick jättebra, det var längesen jag fick panik av det där nu. ”Jag klara inte av sprutor”-attityden måste jag lägga av med, för så illa är det faktiskt inte. Tjoho!

Jag kom 1 h sent till jobbet och ändå är jag så trööött nu och vill bara hem. Det är en sån där dag ni vet när allt går i slowmotion och ögonlocken stängs. Planen för ikväll är därför identisk men gårdagens – att gå hem för att sova direkt. Jag hade faktiskt tänkt att  gå upp tidigt imorgon också och ta en powerwalk till nya Fredagspodden. Fick ju höra igår att Fredagspodden går mot sitt slut. Jag har inte riktigt tagit in det än. Jag har för fan till och med skrivit ett inlägg om Fredagspodden. Jag har lyssnat på varje avsnitt minst 3 gånger, och lyssnar på varje nytt avsnitt kl 8 på fredagmorgonen. Mina ögon fylls faktiskt med tårar nu när jag skriver haha. Jag får ta mig en rejäl gråtstund ikväll tänker jag, när jag bara tänker på det och låter sorgen komma. En annan deppig grej är att jag är i Asien på deras farväl-turné, så jag kommer inte kunna gå. Så fruktansvärt hemskt. Pallar ej.

Har tänkt massa på Asien idag nu när vi vaccinerade oss och allt. Hur nära det är nu. Snart (snart!!! om 1,5 v) är det November, och då är det bara 4 veckor kvar till December. Och i December är det jul! Sedan åker vi. Det kommer gå så himla fort. Det är 10 veckor kvar tills vi ÅKER. Alltså planet går om 10 veckor. Och innan dess ska jag till Stockholm, det är jul, och det är nyår. Förstår ni hur STÖRT det är. Och såååå mycket att fixa innan dess! Beställde faktiskt lite grejer som är bra att ha idag på wish haha… Kommer 100% bli ruinerad av denna resa.

Nu ska jag jobba sista timman insvept i min filt och hoodie, sista timman är ändå mysig. Haha, jag har skrivit på detta inlägget i kanske 5 timmar nu. Så mysigt att skriva en halv mening mellan samtalen. Hejdå<3

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s