ONSDAG

(DETTA INLÄGG SKULLE EGENTLIGEN HA POSTATS IGÅR, ONSDAG, BLEV NÅT FEL)

HEJ vänner! Hade fått massa fler läsare igår än vad jag brukar? Fattar verkligen inte varför, om folk var extra snälla mot mig när jag fyller år kanske haha.. Hur som haver! Kvällen igår var så trevlig så, vi käkade tacos och tårta (riktig hederlig!) och jag fick en present från systrarna och en från Sofias familj. Så himla gulligt och mysigt att alla kom!!!! Som alltid prat-skrek vi i mun på varandra, och då och då konstaterade vi hur sjukt vårt samtalsklimat är i familjen. Vill du prata får du prata högst. Hanna vände sig till och med till Sofias familj och frågade ”Varför vill ni umgås med oss?”. Jag undrar också.

I morse ringde klockan tidigare än vanligt men det gjorde mig inget när jag visste (eller inte visste) vad jag hade framför mig. Som Sofia hade instruerat mig var jag på parkeringen 08:00. Såhär såg dagen ut som hon hade planerat för mig:

img_0643img_06441. Frukostbuffé på Hagabadet! Sofia och jag har en tradition där vi besöker caféer och speciellt frukostbufféer för att betygsätta och tillslut hitta den bästa. Därför har vi pratat om Hagabadets buffé länge och väl. Den var mycket trevlig och bra! Perfekt start på dagen med snack över gröt och smoothie ❤

img_0647img_06462. Kaffe på Marley Roots / Coffee. Det enda jag inte fick äta från frukostbuffén var kaffe, och det fick sin förklaring. Sofia hade nämligen planerat att vi skulle köpa en kopp av världens näst dyraste kaffe, som tydligen finns på ytterst få caféer världen över. Det hette Blue mountain och bönan plockas (…?) från en bergskedja i Jamaica. GOTT! Inte värt de 109 kr per kopp som det kostade kanske, men SÅÅÅ trevlig, rolig och spännande grej!!! Även väldigt mysigt café, med yatzy och Rubix-kub på borden. Vi klämde två (dåliga) partier innan vi gick vidare till nästa anhalt.

3. Fotoutställning på Konstmuséet. Har googlat, googlat och googlat och jag hittar inte vad kvinnan heter som har fotat och ställer ut. Vet inte varför? Hur som helst var det porträttbilder och en del filmer på kvinnor. Himla vackert och smarta projekt!! Tips tips.

4. AHA-syrabehandling på Glida skolan. När Sofia sa att vi skulle vidare ännu en gång blev jag riktigt chockad. Och då var ändå det fetaste kvar!!! Alltssssååå, jag fick en 1,5 h lång ansiktsbehandling ”All inclusive”. Det var syror, elektriska mojenger och massa annat. Har aldrig fått varken massage, behandling, pedikyr eller NÅGOT sånt där tidigare så det var verkligen en upplevelse. Det var fantastiskt. Sved och gjorde ont som attan men oj vilken hud jag har nu!!!!

När Sofia sedan skjutsade mig till jobbet fick jag en påse med frukt, macka och en vegansk korvstroganoff (min favvorätt).

Jag förstår inte hur det blev såhär. Hur jag fick Sofia som bästa kompis. Hon är den snällaste, mest uppmärksamma, roligaste, givmildaste och mest påhittiga personen jag känner. Jag är så tacksam över att jag har henne så att jag inte kan förklara med ord.

Nu är jag sååå trött på jobbet efter en lång dag. Ikväll ska jag nog bara gå och lägga mig tidigt, för imorgon ska jag upp tidigt för att vaccinera mig. PUSS!

(DETTA INLÄGG SKULLE EGENTLIGEN HA POSTATS IGÅR, ONSDAG, BLEV NÅT FEL)

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s