FREDAG, gårdagen, morgondagen

Tjooo kings! Idag är det FREDAAAG! Kajsa smsade mig när jag hade lagt ut inlägg förra veckan, och ba ”Lisa du har blivit en sån friyay-person”. Jag skrattade så mycket för att jag vet att det stämmer. Grejen är att jag har inte blivit en friyay-person, jag har alltid varit det. Så länge jag kan minnas har jag vaknat med ett pirr i hela kroppen på fredagmorgonen. MEN! Den känslan lämnade mig ett tag. I våras blev man typ bara stressad så fort det var fredag för studenten och allt kom närmade sig med stormsteg. Och sen i somras jobbade jag helger och fredagen tappade helt sitt syfte. Men nu så! Nu har jag den där klassiska veckan igen, och dessutom slutar jag tidigare på fredagar. Så friyay-personen i mig är tillbaka, stronger than ever!

IGÅR när Olivia, Elin och jag gled upp på Idas uppfart sa vi att ”nu har hon säkert fixat jättemysigt”, och vi hade så rätt. När vi kom in hade hon fixat såhär fint:

img_0560

Digestive, melon, ananas, passionfrukt, äpple, dadlar, physalis, brie och te. Kan det bli trevligare??? Tror verkligen inte det.

IDAG hur som helst ska jag städa hela huset. Är mer taggad än en normal person är kanske, städfreak som jag är. Jag ska plocka, damma, putsa och fixa. Sen ikväll ska jag bada, raka benen, smörja in mig med brun utan sol, noppa brynen och bädda rent i sängen. Näää men jag får gåshud bara av tanken. Ska göra upp ett halvtimmes-schema nu medsamma faktiskt. iiiiih!

IMORGON! Ska jag ha födelsedagsfest! (jättestelt om nån som läser detta inte är bjuden). Det är därför jag ska städa idag, och imorgon också för den delen. Det ska bli sååååååå kul alltså är så peppad så jag spricker! Att träffa alla! Festa! Kramas! Dansa! Hihihihihhih dör glädjedöden. Finns det nåt bättre än att ha födelsedagsfest? Du väljer själv vilka som är där, och alla är där för att fira dig. Stolt narcissist som jag är lockar det till 1000. Nu ska jag käka lunch, PUSS

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s