torsdag (!?), ekonomi, regn

Heeeeeeeeej! Igår efter jobbet stack jag till Willys med mamma och shoppade loss inför festen på lördag. Så jävla dyrt med allt, blev himla chockad. Nu när jag tjänar mina egna pengar och får budgetera för alla utgifter inser jag verkligen vad som är dyrt. Jag trodde någonstans att jag var medveten om såna här grejer, jag har alltid tagit väl hand om mina pengar och aldrig varit särskilt bortskämd med det. Men ändå, nu när jag ska skrapa ihop till resan och samtidigt vill ha SKOJ inser jag att fuck. me. Pengarna tar slut på typ en halvtimme om jag inte håller lite extra hårt i kortet. Har tink och allt, men jag har en så orealistisk bild av hur mycket jag spenderar. Jag borde inse hur mycket jag spenderar per månad, för som det ser ut nu lägger jag upp en budget jag inte kan hålla varje månad. Och varje gång blir jag lika besviken på mig själv. UH vad svårt.

img_0553img_0554Jag imorse med dyngsurt hår 

Imorse käkade jag frukost hos Emilia, och tog igen lite vad som har hänt i veckan. Det bästa med mitt schema är att jag kan hitta på saker på morgonen utan att man behöver gå upp i ottan. Vi käkade havregurt och drack kaffe, och sen fick jag dra till bussen. I regnet. Jag pallar inte en dag till med regnjackan. Jag har någon slags fetish för jackor, och jag har enbart vår/höst-jackor. I mängder. Och denna hösten har jag inte fått använda en enda!!! Seriöst så regnade det ju hela september, och nu har två veckor av oktober gått och jag ser ingen förändring. Jag är så trött på det!! (Ni ba snälla flytta från Göteborg då)

Ikväll ska jag ha myskväll hos Ida med Elin och Olivia. Tänk er själva vad trevligt. De kommer till och med och hämtar mig efter jobbet! Längtar. Nu ska jag ta morgonkaffe med Karin, finns inget bättre än att vi är kollegor. Ha en fin dag, puss puss

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s