söndag

Hellloooo! Uh sorry att jag inte har bloggat, men jag har legat nedbäddad sjuk hela långa dagen och halva dagen igår. Idag har jag verkligen inte gjort ett skvatt, fick chocken deluxe när jag såg att klockan var 17 tidigare haha.

img_0377
Fredagen blev lika nice som förutspått, Maria och jag köpte godis och såg på High school musical och snackade massvis.

img_0380Igår hade jag en Asien-dag med Emilia haha, och vi bokade resa till Hong Kong (!!!) och Gibbon experience!!! Sååå skoj. Sedan kände jag mig sjuk så gick hem och sov. På bilden ser ni hennes söta men livsfarliga katt Dante.

Jag hade det på känn att detta skulle hända. Som ni vet har gaspedalen legat i botten det senaste. Jag har hittat på så mycket olika saker, träffat så många olika personer, och vilat alldeles för lite. Detta 1,5 dygn i soffan var de första på länge, och det säger en hel del. Jag måste ta det lugnt. MEN, detta kommer såklart så olägligt som det bara kan, då jag inte har tid att vila nu över huvud taget haha. Jag har ton av saker att göra nu i kommande veckan, så det är bara att bita ihop. Om jag inte mår sämre imorgon blir det att jobba och dansa som vanligt. Wish me luck. Puss

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s