Smink del 1 – TIPS PÅ DUKTIGA SMINKARE

Herregud!!! Det är så mycket som händer i sminkvärlden just nu, så att jag kände att jag bara måste dedikera en serie inlägg om det. Faktum är att hela bloggen hade kunnat handla om det. Det enda som hindrar mig från att själv filma in videor eller fota tutorials är att jag inte äger tillräckligt med smink, lampor, kameror eller kunskap. Framförallt finns det andra som är så GRYMMA! Därför tänkte jag att Smink del 1 ska vara TIPS PÅ DUKTIGA SMINKARE. 

1. Kathleenlights – Kathleen Fuentes

img_0513

Sedan så länge jag kan minnas har Kathleen varit min favorit youtuber. Hon är väldigt duktig, äger mer smink än någon annan haha, och har väldigt lik stil som mig gällande sminklooks. Kanske är det för att hon har lärt mig allt jag kan och jag är så influerad av henne. Hon gillar naturligt face med icke glittriga highlighters, rouge och bronzers, ”feathery” bryn och mer crazy ögon. Något precis i min smak. Hon postar videor måndag, onsdag och fredag, dvs tre gånger i veckan. Hon varierar mellan favorites-videor, tutorials, first impressions av nya sminksläpp och ”random rambles” där hon är mer personlig bland annat. Det jag älskar med henne är inte bara kvaliten på hennes videor, utan hennes personlighet!!!!! Hon är sååå härlig, och känns trygg och mysig. Här är lite bilder för att sälja in henne ännu mer:

Processed with VSCO

Hennes ögonskuggepalett hon har gjort tillsammans med Morphe är to this day det finaste jag äger. Den har allt jag behöver. Jag vet inte hur många looks jag har skapat med denna. Tyvärr är den slutsåld.

smink2
Såna här looks har hon tutorials på!!! Hon är jättebra på att lära ut också!!!!

Förövrigt har hon 3,4 miljoner prenumeranter på Youtube.

2. Jaclyn Hill

Jaclyn Hill

När Kathleens videor till min förfäran har tagit slut klickar jag mig in på Jaclyn Hill. Jaclyn har 4,5 miljoner prenumeranter vilket är fett många, och hon är verkligen värd hypen. Hon är väldigt väldigt duktig, men det som gör henne speciell är att hon är väldigt karismatisk. Hon är hypead och exalterad, och verkar verkligen brinna för det hon håller på med. Det som gör att hon hamnar tvåa och inte etta är att hon kan bli lite mycket ibland, och uppdaterar inte regelbundet eller strukturerat. Hon gör jättenice tutorials verkligen, men de är lite väl mycket för min smak och jag känner sällan att jag vill kopiera rakt av utan snarare bli lite inspirerad.

smink3Även hon har släppt en palett med Morphe, vilken jag tyvärr inte äger. TYVÄRR verkligen, för den är sååå fin. Videon när hon släppte paletten (här) är så nice, man märker verkligen hur hon har jobbat för den.

smink4
Kolla vad maxat, hon är grym på ögonsmink!!!!!

3. Nikkietutorials – Nikkie De Jager

smink6

Oj oj oj så jag älskar Nikkie. Hon är en klass för sig, med sina nu 7,7 miljoner prenumeranter (!!). Det känns som att hon har startat så många trender, med bland annat sin video Power of makeup. Hon vågar göra nåt nytt, och vågar köra på sitt race. Hon kommer och bor (?) i Holland, vilket också är sååå coolt. Hon är liksom inte engelsktalande från början, och har nu en av Youtubes största sminkkonton (tror jag). Hon är fantastiskt duktig, rolig och varm. Men hon är extra. Hon gör inte vanliga tutorials, i alla fall sällan. Istället testar hon nya metoder, produkter eller idéer. Och jag älskar henne för det. Samtidigt leder det till att jag inte kollar hennes videor lika regelbundet och inspireras inte till att sminka mig själv som hon gör. Jag kollar på hennes videor mer som underhållning. Men som sagt, hon är faaaantastisk.

smink7
Videon som broke the internet, här är videon, som har 37 miljoner visningar (!!!!!!!).

smink8
En asfin tutorial hon gjorde härom veckan.

3. Desi Perkins

smink9

Ääääääeee men SNYGGA JÄVEL. Det är mest så jag känner. Jag hittade hennes kanal för bara en månad sedan, genom att Kathleen gjorde en review på Desis kollektion hon har gjort för Dose of colors med bästisen Katy. Jag har bara kollat på några videor av Desi nu, eftersom jag upptäckte henne så nyss. Men wow vad jag gillar det hittills! Vet inte hur mycket det beror på att hon är så SNYGG helt ärligt. Hennes spanska som hon slänger in ibland också, gör mig knäsvag haha!!! Absolut mitt wildcard i någon framtida relation. Hon gör väääldigt snygga ögonsminkningar, och det är grymt satisfying att se hennes hud bli sminkad haha. En fantastisk kvinna helt enkelt. Jag tror verkligen att hon kan växa ju mer jag kollar på henne, hon kan mycket väl klättra på topp-listan.

smink10Deras kollektion vid namn Desi x Katy förtjänar ett eget inlägg, men tänkte bara nämna att ommmgg.

smink11
mkdmsfkldsnflkd

Sådär! Klicka er in på dessa tjejer nu! Smink del 2 kommer snart…..

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s