FREEDAAAG

TJO KINGS! Gissa vad! Det är fredag! Alltså fyyyyfan vad trevligt! Om det är nåt jag älskar med mitt jobb så är det att fredagarna blir heliga. Jag slutar tidigt som satan, det är fredagsfika och en ledig helg väntar. TJOLAHO helt enkelt!!!

img_0352

Igår var det så mys att ta bussen till Sara, i kalla natten (kl 19 rip). Det var ju bra väder igår så kontoret såg så fint ut från avstånd, kolla! Vi käkade mat och snackade skit i hennes säng. Ni som känner Sara kan ju tänka er själva hur trevligt det var. När jag kom hem sent gjorde jag som planerat, ryckte täcket och tassade över den kalla asfalten några meter till Sofia. Vi sov så sött sååå.

img_0359

IDAG ska jag dra in till stan med Maria direkt efter jobbet och njuta av de sista soltimmarna. Sedan ska jag vara med henne hela kvällen. Käka godis, kolla på film och snacka loss om allt som har hänt (obs i hennes liv) på sista tiden. Längtat mindre har man absolut gjort i livet det är ett som är säkert. Taggar även lunchen jag alldeles strax ska käka på donken. PUSS O KRAM

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s