Tisdag

Hej!!! Hahah blev helt pirrig av att så många klickade in på bloggen idag? Har uppdaterat statistiken frenetiskt och ba HIHI!! Lame som man e. Idag drog jag direkt från jobbet in till stan, och svängde in till stadsbibblan en snabbis. Där jag insåg att jag måste betala 200 spänn för försenade böcker:) som jag har lämnat in:) Så vänner…. LÄMNA TILLBAKA BÖCKER innan det är för sent!!


Efter bibblan mötte jag upp Hanna på Kopps (ett café vid Domkyrkan) och tog en grillad macka och snackade skit. Supertrevligt såklart, sena kvällar i höstmörkret är något alldeles extra. Deppigt, mysigt, kallt och varmt samtidigt. Särskilt varmt med henne vid min sida ju!


Nu sitter jag i Hannas och Niclas soffa med en kopp te i knät och Fiona bredvid. Såklart har jag glömt alla övernattningsgrejer och kommer gå osminkad imorgon och med samma kläder som idag. Men det är så jag får leva om jag ska ha det så mysigt som att slagga hos mina systrar stup i kvarten. Nu ska vi kolla på nån serie och bergis gå och lägga oss för sent. Pussar och kramar 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s