måndag

Tjo kings!
Herregud, ännu en gång är det måndag. Veckorna går verkligen måndag-fredag-måndag-fredag. Denna helgen och hela förra veckan var så himla bra och flängiga. Jag träffade olika kompisar varje dag. Jag älskar sådana veckor, det finns inget jag njuter mer av än en uppbokad kalender. Här kommer en resumé på min lördag och söndag.

img_0284
Nu i lördags åkte jag ju som sagt på födelsedagslunch och sedan på GAIS efter att ha vaknat hos Olivia. Här är Emil och Maria som myser medan GAIS spelar sämre än Askims IK 2010.

img_0286
Tanken var att jag skulle åka hem och typ chilla efter det (jag var förfärligt bakis verkligen) men istället drog vi alla hem till Hanna och Niclas och där blev Maria och jag kvar på spel- och drinkkväll med deras vänner. Supertrevligt!!! Därefter sov vi på luftmadrass med delat täcke och Fiona (deras hund) mellan oss.

img_0303
På söndagen vaknade vi (bakis igen!) för att dra på kräftskiva på farmors äldreboende. Hahaha så konstig grej men det var ju skoj. Och stelt.

img_0294
Efter kräftisen var det verkligen tänkt att jag skulle dra hem. Träna, ta det lugnt och komma ikapp hemma. Men när Kajsa frågar om jag vill hänga med henne hem istället går det inte att säga nej. Vi tog hand om vår hud, lyssnade på Ed Sheeran och Beyoncé och skrattade.

img_0302
Efter att ha dansat för länge i vardagsrummet tog vi vagnen till Biopalatset där Maria och Hanna väntade tålmodigt. Vi såg på Dunkirk! Förutom att Harry är den gulligaste sexigaste härligaste killen tyckte jag filmen var riktigt bra!!! Efter att filmen var klar tog jag och Maria (äntligen) bussen hem.

Ni förstår ju vilken trevlig helg jag har haft!! Bara hängt med systrarna hela tiden som vanligt haha. Nu känner jag att jag måste ha en lugn vecka, eller i alla fall en lugn dag. Men nej nej, jag har såklart bokat in olika kompisar och olika aktiviteter varje dag fram tills lördag hahah. Men yeah, vi får se hur det går! Idag är det dans i alla fall som vanligt. Och imorgon tänkte jag länka bloggen på typ Insta! Kan ni fatta att jag har bloggat en vecka och det bara är Kajsa som vet det. Hur som haver! Ha en fin vecka och vi hörs!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s