Torsdag

img_0047

Hej hopp!
Detta inlägget skrivs samtidigt som jag jobbar. Jag försöker trycka så mjukt som möjligt på tangenterna eftersom man aldrig skriver särskilt mycket i mitt jobb, och jag vill inte att mina kollegor ska misstänka vad jag egentligen håller på med när signalerna tickar på telen och ingen svarar. Idag är nämligen en sån dag. Motivationen är inte på topp. Rent generellt har jag varit taggad på att jobba denna vecka. Ju snabbare jag ringer, desto snabbare blir vi klara, och desto snabbare kan vi gå vidare med nästa projekt. Inte för att detta projektet suger, men det är alltid kul med nya grejer och utmaningar (lol). MEN, igår var en toppendag på jobbet och då känns det som att jag kommer straffas för det idag.

Dagens mående påverkas såklart också av att jag sov alldeles för lite i natt, och alla nätter senaste månaden om jag ska vara ärlig. Igårkväll efter jobbet kom Sofia, Emilia, Frida, Kerstin och Caroline över för en kopp te. Jag minns inte vem det var som påpekade det, men vi insåg att vi var ALLA, för första gången på såååå länge. Vi diskuterade när detta inträffade senast, och vi kunde faktiskt inte minnas. Innan vi tog studenten gick vi på olika skolor, hade olika helgjobb, och Kerstin bodde till och med i en annan stad. Och efter studenten har det varit om möjligt ännu svårare att få till en träff där alla kan. Ni kan ju fatta hur trevligt det var. Updates om allas relationer, jobb, hälsa och framtidsplaner. När klockan var alldeles för sent kom vi på den briljanta idén att baka kladdkaka. Dagens trötthet är ändå väldigt värd.

Jag har hängt med folk varje kväll de senaste 4 kvällarna, och idag känner jag att jag behöver ge mig lite ensamtid. Jag ska därför ta mig till gymmet och träna, för att sedan trött i benen njuta av avsnittet av ph som jag missade igår. Längtar.

Nu ska jag ta mig samman och jobba på. Vi hörs.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s