Ljus i Alingsås

img_0633
Middagen var godare än någonsin. Köttfärslimpa med potatis, lingonsylt, champinjonsås, lök, baguette, sallad !!! Så klassiskt, är fortfarande mätt.
img_0688 img_0689 img_0674 img_0678
Det var fint i år bland träden som alltid. Det bästa tycker jag är hur man verkligen håller utkik, för efter ett tag blir det alltid att vi frågar varandra ”åh, vad fint, är detta ett arrangemang??” så är det en vanlig gatlykta över en vanlig bänk. Jag menar, plötsligt blir allt konst.

img_0708 img_0720

img_0719 img_0726

Det finaste på hela vandringen i år var ett önsketräd som låg bredvid en önskebrunn. I önsketrädet fick alla som ville sätta upp lappar med sina önskningar. Jag både skrattade till och blev tårögd. Alltså de två övre bilderna till exempel, ”Att mamma och pappa blir kära igen” och ”Jag önskar att min syster blir frisk. Älskar dig”. Så otroligt vackert och sorgligt, ju. Det var bara en så fin idé, med så många hopp om fred, och om att få vara sig själv. Väldigt banalt, det mesta, men vad som helst blir ju vackert i ett barns handstil. Sedan såg vi så tydliga kontraster och vissa var så roliga, hur någon önskade sig en dragonite, någon önskade sig ”en dyr vinterjacka” och sen ville nån ha en iPad. Vi avslutade skrattandes med att läsa ”Jag vill bli artist. En jättejättekänd artist, som får samarbeta med Markus och Martinius”.

img_0731 img_0732
Min morfar, pappa och kusin vid fikabordet efter promenaden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s