Kameran

Hej bloggis! Gissa vad! Kameran har åkt fram! Maria och jag fotade lite, på riktigt i en sekund, och har redigerat lika lite och ändå får man så bra bilder!!! Den åker med till semestern, himla roligt.

Idag har varit en bra dag. Antar att lovet har liksom haft handen på min och mina klasskompisars axlar hela dagen. Har känt mig härlig och fräsch, trots att stressen fortfarande har sitt grepp om mig. Men nu är det LOV! Och det var godisregn ochlunchteater idag i skolan. 

Vi är påväg till Alingsås nu, för att besöka vår mormor och morfar. Vi har som tradition att åka dit på ”Ljus i Alingsås” varje år med kusinerna och gänget. Det är täckkläder från topp till tå som gäller, med massa mat innan och supergod fika efteråt. Jag dricker så mycket kaffe där, hos mormor och morfar, och åker alltid hemifrån mättare än nånsin. Sånt härligt sätt att börja lovet på. 

Imorgon ska jag göra högskoleprovet och har aldrig varit så otaggad. Det är hemskt faktiskt!! Har aldrig gjort det, och ångrar att jag någonsin ska. Vi behöver gå upp klockan 03:30 på söndag för att flyga till Rhodos, och jag har inte packat en sekund. Men Jaja! Det blir väl bra! 

Kram !!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s