heyyyy

Bild 2016-03-22 kl. 08.55

Hej bloggis! Jag har bestämt mig för att göra 100 inlägg, alltså inte 100 dagar utan köra på inlägg istället. Det innebär att jag ibland kanske inte bloggar på en dag, och ibland bloggar flera gånger. Ni som fortfarande klickar in på min blogg får helt enkelt hålla ut!

Idag har jag pluggat massa. Och faktiskt pluggat klart, så himla skönt. Nu kommer jag inte behöva plugga mer på hela lovet!! Jag är väldigt lättad men samtidigt har jag svårt att släppa mina grejer rent mentalt. Jag fortsätter tänka på mina grejer, då jag inte är helt nöjd. Det är något jag verkligen jobbar på, att kunna släppa saker och vara nöjd med det jag har fått gjort, även om det inte är perfekt. Det är svårt, men jag har blivit bättre på det det senaste halvåret.
Idag har jag även städat hela huset då vi ska ha påskfest imorgon för familjekompisar. Det är egentligen väldigt random, då vi inte firar påsk överhuvudtaget i vanliga fall, men det ska bli väldigt mysigt ändå.

På kvällen nu har jag varit på spinning med mammas orienteringsklubb. Jag älskar spinning på Friskis&Svettis, då man har pulsband och ser vart man ska ligga i pulsen. Eftersom jag är ett controlfreak av klass, är jag väldigt nöjd när jag har så mycket information på skärmen haha. Efter klassen var det hur som helst en i gruppen som berättade att hen har en tumör och ska opereras om två veckor. Denna personen var okej och jag känner hen inte så bra så allt var lugnt, men det gjorde mig ändå omskakad. Att sjukdom ligger så nära och kan drabba vem som helst när som helst är något som verkligen skrämmer mig. Det får mig att inse hur viktigt det är att ha koll på sig själv och kolla upp när något känns konstigt eller fel. Ta hand om sig själv helt enkelt!

Imorgon går jag i skolan, tyvärr. Ingen annan gör ju det typ och det gör mig lite trött men så är det!! Vi hörs! Puss och kram<333

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s